Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Infiltratii apa

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Infiltratii apa

  Buna ziua.Care este cea mai sigura si preventivă modalitate de montaj al recordului de perete la invelitoarea din tigla metalica, dar și cea la recordul de calacan.Din mai multe surse am obs ca racordul de perete vine cand capătul colii de tabla atinge peretele si se montează deasupra, iar racordul de calcan cand lateralul foii atinge peretele si se montează dedesupt si formeaza un mini jgheab care preia apa.Am văzut că unii in ambele cazuri au folosit doar racord de perete care a venit peste tabla..ca in pozele atașate. Înafară de incastrarea marginii de sus in perete ce alte metode se iau in calcul pentru a nu se infiltra apa printre racord si tabla?La acoperișul meu întâlnesc ambele situații, sa folosesc doar racord de perete?
  Ultima editare de Daniel99sd$$; 22.aug.2022, 13:45.

 • #2
  . Ambele metode sunt sigure, tot ce trebuie facut este sa le montezi corect. La varianta cu profilul peste tabla, folia trebui sa fi adusa pana la perete si eu as urca 5cm pe peretele vertical, lipind-o. Ulterior inchidem rostul cu profilul invcastrat in perete/izolatie. Profilul sub tabla se monteaza inainte de a aseza tabla si lasa un spatiu destul de mare accesibil pentru pasari.
  VYS Blog - 100 % D I Y
  Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

  Comentariu


  • #3
   Etansarea la nivelul membranei de acoperis, urcate putin pe perete si lipita cu un sigilant este o idee buna, asta daca nu este izolatia montata peste Montarea profilului peste tabla, incastrat in izolatie este in mod normal o solutie suficienta si sigura.

   Comentariu

   Procesare...
   X