Poate cineva sa imi spuna cum se poate da jos vopseaua de pe pereti?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Indepartare vopsea de ulei
Adună
X
-
-
-
-
Răspuns la: Indepartare vopsea de ulei
Este important ce se mai afla sub avel strat de vopsea. Varianta cu peria rotativa nu face multa mizerie? Nu exista riscul sa se incalzeasca oarecum vopseaua si sa afecteze scula sau alte lucruri, necesitand si echipament de protectie mai evoluat (ochelari, manusi, masca praf etc.?) Aceste aspecte trebuie cunoscute de utilizatori sau cei care incearca.VYS Blog - 100 % D I Y
Cel mai bun Blog de constructii si amenajari
Comentariu
-
Postat în original de VYS Vezi postNu exista riscul sa se incalzeasca oarecum vopseaua si sa afecteze scula sau alte lucruri, necesitand si echipament de protectie mai evoluat (ochelari, manusi, masca praf etc.?) Aceste aspecte trebuie cunoscute de utilizatori sau cei care incearca.
Sa l intrebam pe d-nu Zsolt1 daca a folosit masca de gaze cand utiliza lampa cu benzina ?Si din nimicuri poti face ceva bun .
Comentariu
-
-
Nu o lua chiar asa, in acest topic nu s-a spus si cum imi place sa existe informatie mai completa, ca la altii care se asigura pe eticheta ca orice consumator nu se apuca sa isi puna uleiul de masline pe ochi, am zis sa informam colegii de forum.
Nu toata lumea este priceputa si are echipament de protectie!
Chiar asa, e o idee buna un topic legat de PROTECTIA MUNCII, doar exista atatea riscuri si la amenajari/constructii. Ele trebuie stiute mai ales de cei care improvizeaza sau se apuca de mesterit, fara o prea mare indemanare.
P.S. Sper ca nu am exagerat.VYS Blog - 100 % D I Y
Cel mai bun Blog de constructii si amenajari
Comentariu
-
Subscriu la un topic cu protectia muncii si sfaturi utile inainte de a te apuca de lucru ; ar fi fain sa apara o fereastra la fiecare accesare a site ului cu avertizari de genul : folositi un echipament minim de protectie - aviz incepatorilor , sau un tutorial pt lucrarile "casnice" in sistem DIY , manusi , ochelari , casca , masca protectie .... informatii foarte utile celor neexperimentati dar si celor cu experienta care de multe ori "uita " de acest aspect .Si din nimicuri poti face ceva bun .
Comentariu
Comentariu