Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Renovare baie

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • vasile m
  a răspuns
  m/am apucat si eu sa renovez baia..toate bune si frumoase..sapa turnata instalatiile facute peretii placati cu regips insa s/a ivit o problema..TAVANUL.placa de beton izolata cu b.c.a.si tencuit cu var si ciment+nisip,ce sa fac cu el deoarece e foarte denivelat iar sa pun regips pe profile as cobori foarte mult si nu imi permit din cauza inaltimii si asa scazute. exista posibilitatea de a lipi regips pe acest tavan ? ce garantie prezinta?un sfat daca se poate multumesc!
  Fișiere atașate

  Lasă un comentariu:


 • VYS
  a răspuns
  Mama ce stres ai!

  Hai sa ne intelegem altfel.

  Se placheaza prima data latura unde va calca partea mica a profilului, cea care are doar buza de 1-2mm. Faianta de pe acest perete va fi la fata cu partea neplacata a coltului.
  Se intinde adezivul si pe partea neplacata dar se are grija sa nu fie adeziv din belsug pe muchie, oricum va iesi afara si mai rau incurca la rostul dintre profil si faianta.
  Se incepe placarea pe al doilea perete, partea mai lata a profilului va permite intrarea faiantei sub buza (cea mare).

  Asta e toata filosofia.

  Lasă un comentariu:


 • Negulescu Corneliu
  a răspuns
  Ei vezi, de-asta disper, ca nu pot sa nu iau in calcul adezivul ! Are si el o grosime acolo, minim 5 mm, din cate am inteles. Ori daca pe suprafata "normala " e situatia asta, nu vad cum as face altfel la coltul exterior. Dupa teoria mea, placa ce nu are sub ea coltarul ar trebui montata cu aia 5mm din care se scade grosimea profilului de plastic, spre afara, ca sa acopere stratul de adeziv. iar dupa aia montarea placii cu coltar e simpla : sa vina marginea coltarului la marginea placii fara.

  Lasă un comentariu:


 • VYS
  a răspuns
  In poza nu e figurat adezivul.
  In zona profilului nu o sa fie prea mult adeziv, vor fi umplute gaurile din profil si ceva sub profil ce ramane de la presare.

  Lasă un comentariu:


 • Negulescu Corneliu
  a răspuns
  Postat în original de VYS
  Gresesti, nu este decat un tip de profil, asta din poza.
  In poza pare ca e SUB adeziv !

  Lasă un comentariu:

Procesare...
X