Cada baie "infipta" cativa cm in perete

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi

  • Messler
    a răspuns
    Nu am specificat de la inceput faptul ca oricum trebuiesc 2cm in plus,abia din al doilea post se poate deduce ca trebuie sapat obligatoriu un sant in perete,deci complexitatea lucrarii este justificata.

    Nu santul propriu-zis imi pune probleme,ci finalizarea lucrarii,hidroizolatia dintre marginea cazii si perete,o fi bine sa pun tot silicon?

    Banda de etansare a fost montata,dar dupa aproape un an incepe sa se desprinda,pare mai mult o solutie temporara.

    Lasă un comentariu:


  • da_n
    a răspuns
    ce am scris mai sus a fost in ipoteza ca virgula cada este deja montata

    Lasă un comentariu:


  • Messler
    a răspuns
    Pe langa problema apei,avem in plan si schimbarea actualei cazi care are latimea de 70cm cu alta de 80cm si spatiul respectiv are doar 78cm... deci un castig de 2cm este necesar.

    Stiu ca este ceva de lucru,mai deranjant este praful care se formeaza in timpul taierii,dar am mai taiat si pereti intregi si stiu la ce sa ma astept.
    Fișiere Atașate

    Lasă un comentariu:


  • VYS
    a răspuns
    Sau cauta banda/profil etansare cada.

    Lasă un comentariu:


  • da_n
    a răspuns
    Re: Cada baie "infipta" cativa cm in perete

    Postat în original de Messler
    ...apar scurgeri de apa pe la rosturile faiantei,chiar daca s-a izolat cu silicon
    nu-i pus bine silicon, schimba mesterul sau siliconul, foloseste silicon neutru pentru constructii, piatra, metal, etc, se lucreaza mai usor cu el

    Postat în original de Messler
    m-am gandit sa sap un sant in perete/faianta,cu latimea de 4,5cm(cat masoara si marginea cazii) si adancimea de aprox. 2cm si sa bag marginea cazii in perete,astfel incat apa scursa de pe perete sa ajunga direct pe marginea superioara a cazii.
    nu cred ca se merita deranjul cand se poate rezolva cu un cordon de silicon

    Lasă un comentariu:


  • Messler
    a creat un topic Cada baie "infipta" cativa cm in perete

    Cada baie "infipta" cativa cm in perete

    Servus!
    Dupa ce am citit si folosit in mod constructiv multe dintre subiectele dezbatute pe forum,am ajuns in situatia in care trebuie sa deschid un topic nou pentru a va cere parerea.

    In baie s-a montat gresie si faianta peste tot,fara a se lasa loc neplacat pentru cada. Deoarece linia faiantei nu a iesit perfect dreapta si marginea cazii nu se aseaza exact peste faianta (apar scurgeri de apa pe la rosturile faiantei,chiar daca s-a izolat cu silicon), m-am gandit sa sap un sant in perete/faianta,cu latimea de 4,5cm(cat masoara si marginea cazii) si adancimea de aprox. 2cm si sa bag marginea cazii in perete,astfel incat apa scursa de pe perete sa ajunga direct pe marginea superioara a cazii.

    Lucrarea va fi executata cu un polizor unghiular ("flex") cu disc diamantat (am mai taiat in aceeasi baie o gura de vizitare).

    Astept sfaturile/parerile dvs. vis-a-vis de aceasta idee.
    Multumesc.
    Fișiere Atașate
Procesare...