Daca aceasta este prima ta vizita, te rugam sa accesezi pagina cu intrebari si raspunsuri privind folosirea forumului accesand urmatorul link Intrebari si Raspunsuri. Pentru a posta / publica un mesaj trebuie sa te INREGISTREZI. Pentru a citi mesajele din forum, nu trebuie decat sa selectezi forumul dorit.
1.Localizezi profilele structurii metalice (probabil cu magnet) si fixezi sina in aceste zone cu holtzsuruburi
2.Daca este sina PVC (modelul mai scump - nu cel romanesc) acestea au si sitemul de prindere pe perete (sunt niste profile L) si le duci la limita tavanului.
VYS Blog - 100 % D I Y
Cel mai bun Blog de constructii si amenajari
Va multumesc mult ptr raspunsul prompt.Tocmai am mai gasit intr-un topic subiectul asta si am aflat ca exista ceva dibluri ptr rigips care prin insurubare se expandeaza...Va multumesc oricum, mi-ati fost de mare ajutor...sa vad acum ce varianta aleg.
Asa e...profilul tavanului e metalic..dar am alta problema...primul profil e chiar la perete deasupra geamului...si cum stau la ultimul etaj al blocului, teava de incalzire trece pe sub tavan, chiar unde e profilul metalic...si nu cred ca merge sa fixez sina acolo...aspectul deh
Dibluri metalice Rigips pentru cavitati. MHD-H
Se folosesc la fixarea corpurilor de iluminat, a rafturilor suspendate, tablourilor,
garderobelor, dulapurilor suspendate, galeriilor etc; pe pereti falsi sau
plafoane false din placi Rigips,
Dibluri tip MOLLY
Le gasesti prezentate in catalogul de produse rigips (www.rigips.ro)
VYS Blog - 100 % D I Y
Cel mai bun Blog de constructii si amenajari
Cel mai sigur era sa prindeti o bucata de PFL pe planseul de beton si abia apoi sa faceti tavanul de rigips.
Dupa ce tavanul de rigips era terminat, putea-ti prinde sina cu holzsuruburi de 50 sau de oricat ati fi avut nevoie in asa fel incat suruburile dvs sa faca priza cu placa de PFL si nu cu rigipsul. Cu alte cuvinte, treceau prin rigips si se "infiletau" in placa de PFL.
Regards.
Taranul de oras e cel mai prost animal (Parazitii)
Salutare.
Am cautat pe forum, dar nu am gasit ceva asemanator problemei mele.
La peretii cu ferestre, deasupra ferestrelor am grinda de cca 30 cm. Sunt tentat sa pun sina pentru perdele sub grinda.
Intrebarile mele sunt:
1. E vreo problema de rezistenta daca dau 3-4 gauri in grinda, pentru prinderea sinei ?
2. Credeti ca va fi inestetic ca perdeaua sa "plece" de sub grinda ?
Poza arata asa cum este draperia veche.
Multumesc
1. In mod normal nu se dau gauri in grinda .
2. Daca montati perdeaua sub grinda , se poate deschide geamul ? Geamul nu este pina la grinda ?
........
Deja aveti o problema cu caloriferul lasat pe pardoseala ...
Multumesc pentru raspunsurile prompte.
Asa am cumparat apartamentul (cu caloriferele foarte aproape de podea)....nici mie nu imi place treaba aia.
Geamul se poate deschide cu sina montata sub grinda (asta a fost primul lucru la care m-am gandit).
Mie mi se pare mai inestetic asa cum e acum.....cred ca ar da mult mai bine cu sina sub grinda... Deja sunt in ceata acum
Comment