Avantajele tapetului din fibra de sticla!

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • constructii24
    Incepator
    • 23.aug.2011
    • 58

    Avantajele tapetului din fibra de sticla!

    In designul interior modern se pune deseori intrebarea – ce culori sau materiale sa folosim pentru imbracarea peretilor sau tavanelor. In nici un alt domeniu nu exista atat de multe inovatii ca in decorul si designul interior. Dar, doar atunci cand un perete sau tavan este frumos ofera un contact visual placut garantat si totodata ofera casei o atmosfera confortabila.
    Tapeturi moderne sunt tot mai des folosite in designul interior si sunt din nou la moda, datorita noilor materiale si modele. Spatiile obtin usor si rapid un nou look, ceea ce face ca tapetul sa fie foarte popular. Fisurile si denivelarile din pereti se remediaza si mascheaza foarte usor. Aplicarea tapetului devine o joaca de copii datorita produselor noi aparute pe piata, iar tapetul devine un accesoriu de moda.
    Un tip special de tapet este tapetul din fibra de sticla. Acest tapet robust consta din fibre subtiri de sticla, de multe ori intretesute. Acest tip de tapet este folosit in spatii comerciale(spitale si hoteluri), dar de asemenea, in zone foarte expuse din domeniul privat(casa scarilor, coridoare etc), fiind permeabil si stabil dimensional.
    Dupa aplicare tapetul se poate vopsi cu orice vopsea standard pentru perete(lavabila). Dupa vopsire iese foarte tare in evidenta modelul tapetului selectat si schimba aspectul spatiului radical. Materialul arata elegant, nobil si se caracterizeaza printr-o mare longevitate.
    Modele diferite pot fi folosite pentru orice cerinta arhitecturala in designul interior. Fie birou, cabinet medical, gradinita sau hotel, fie camera copilului, bucatarie sau dormitor – tapetul din fibra de sticla este materialul adecvat.
    Tapetul din fibra de sticla ofera avantaje foarte semnificative.
    rezistente la lovituri si intepaturi
    mascheaza fisurile din perete
    rezistente la abraziune
    igienice si in conformitate cu reglementarile alimentare
    permeabile la vapori de apa
    potrivite pentru cei care sufera de alergii
    rezistente la foc
    rezistente la dezinfectante si solutii de curatenie.
  • Admin.MC
    Membru Marcant
    • 05.dec.2005
    • 973

    #2
    Răspuns la: Avantajele tapetului din fibra de sticla!

    Stiti ca prin acest post incalcati regulamentul?

    Comentariu

    Procesare...