Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cum sa marim vizual o bucatarie mica!

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Cum sa marim vizual o bucatarie mica!

  Spatiile mici sunt o mare provocare. bucatariile mici ofera un spatiu mic, dar in schimb sunt conforabile si transmit un caracter individual fiecarei locuinte. de aceea, daca bucataria dvs. masoara doar cativa metri patrati, nu trebuie sa va deranjeze sau sa va ingrijorati. fiindca, un spatiu mic trebuie folosit in mod optim si astfel orice bucatarie mica devine putin mai incapatoare.
  in special bucatarii mici necesita solutii speciale si utile. fiecare suprafata suplimentara trebuie folosita la maxim, deoarece aici se gateste, se pregatesc bucate si se intalneste familia la masa. in consecinta, trebuie sa retinem cateva aspecte: o bucatarie mica se poate mari vizual cu mobilier potrivit si idei ingenioase de amenajari interioare.
  culorile luminoase maresc considerabil o bucatrie mica si confera fiecarui spatiu un aer prietenos si cald. culori deschise, alb sau pastel fac o camera sa para mai mare. totodata, pe langa pereti si tavan, pardoseala joaca un rol foarte important in marirea vizuala a bucatariei dvs. un parchet laminat cu aspect de scandura, orientat cu rosturile inspre sursa de lumina (fereastra) largeste spatiul locuit. cu diferite rafturi sau baruri fixate pe perete mariti locul de stocare a diferitelor obiecte sau accesorii de bucatarie. aici puteti sa va expuneti, decorativ, serviciile de masa speciale.
  cu toate accesoriile, aparate, servicii de masa, tacamuri pentru bucatarie bine ordonate si stocate in locuri bine planificate se pastreaza mai bine ordinea in bucataria mica, iar astfel creeam mai mult spatiu
  Ultima editare de Specialistul MC; 14.aug.2012, 14:48.
Procesare...
X