Realizarea zidariilor si a tencuielilor utilizand mortarul predozat Multibat Premix

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • SpecialistulMC
    Moderator
    • 19.mai.2004
    • 35025

    Realizarea zidariilor si a tencuielilor utilizand mortarul predozat Multibat Premix

    Pentru a veni in sprijinul mesterilor zidari, al constructorilor sau al pasionatilor de bricolaj, precum si pentru rezultate optime din punct de vedere al compozitiei si calitatii mortarelor, a fost lansat de curand noul mortar predozat MULTIBAT PREMIX.

    Noul produs lansat de Lafarge poate fi folosit pentru realizarea zidariilor si tencuielilor interioare sau exterioare din caramida plina, blocuri ceramice, BCA sau din BCU. Mai putem adauga la aria de utilizare a produsului posibilitatea de a executa lucrari mici de reparatii la casa ori la apartament.

    Multibat Premix este un mortar premixat, usor de utilizat, care are in componenta toate cele necesare pentru obtinerea unui mortar de calitate, simplu si rapid, adaugand doar apa. Nu mai este necesar a se adauga nisip, deoarece in compozitia premixata este nisip cu granulatia de pana la 4 mm, recomandat pentru astfel de lucrari.

    Daca pentru lucrările de mari dimensiuni se foloseste MULTIBAT® - liantul marca Lafarge, lider de piaţă, acum este disponibil şi produsul ideal pentru aplicaţii şi lucrări de mici dimensiuni, ambalat în saci de 30 de kg. Ambalajul de 30 kg face ca manevrarea produsului sa fie facila, aspect apreciat mai ales pentru lucrarile care au loc in spatii mai greu accesibile. Dintr-un sac de Multibat Premix se obtine o cantitate de circa 0.019 mc de mortar, adica aproximativ 2 galeti de mortar gata de utilizare.
    -Pentru utilizarea mortarului la executarea zidariilor, continutul unui sac de Multibat Premix se amesteca cu necesarul de apa. Caramizile ori blocurile se umezesc, dupa care se poate trece la executarea zidariei.
    -Pentru tencuiala, produsul Multibat Premix se amesteca cu necesarul de apa si se poate folosi pe pereti din caramida plina, blocuri ceramice, BCA ori BCU, dupa aplicarea unui strat de amorsa. Aplicarea mortarului pentru tencuiala se poate face atat manual, cat si mecanizat.
    Ca finisaj, este recomandata aplicarea unui strat de tinci preparat cu liantul Multibat. Consumul specific pentru o grosime de circa 1 cm a tencuielii realizate cu mortarul Multibat Premix este de 12-15 kg /mp.

    Calitatile demonstrate in toti acesti ani de catre liantul Multibat, recomanda noul produs MULTIBAT PREMIX pentru toate lucrarile de care avem nevoie, toate acestea pentru a beneficia, cu efort minim, de o lucrabilitate si aderenta foarte buna, durabilitate si calitatea unui produs premium.

    Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	tencuiala-Lafarge.jpg 
Afișări:	7818 
Mărime:	238,7 KB 
ID:	638165
    Ultima editare de SpecialistulMC; 17.sep.2013, 19:56.
Procesare...