Multibat, utilizabil pentru orice suport: caramida sau BCA

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • Admin.MC
    Membru Marcant
    • 05.dec.2005
    • 973

    Multibat, utilizabil pentru orice suport: caramida sau BCA

    Ridicarea unei case din zidarie, indiferent ca este din BCA sau caramida, presupune utilizarea mortarului pentru diversele operatii necesare. In primul rand, ai nevoie de un mortar de zidarie pentru ridicarea peretilor casei, o etapa importanta si care presupune prepararea mortarului la fata locului, utilizand nisip cu granulatie de maximum 4 mm si Multibat, liantul de zidarie si tencuiala original de la Lafarge, primul liant aparut pe piata acum 15 ani. Odata ce ai ridicat zidaria si ai ajuns cu constructia la faza “roşu”, este cazul sa te gandesti la realizarea tencuielilor necesare. Este nevoie de alt tip de mortar – mortarul de tencuire – ce se va realiza cu acelasi tip de nisip si liantul Multibat. În plus, daca nu doresti sa folosesti alt produs de finisare a peretilor, utilizeaza un nisip cu granulatie mica – maximum 1 mm – si peretii nu vor mai necesita aplicarea vreunui strat de glet.
    Asadar, construiesti sau renovezi o casa, alege liantul Multibat pentru prepararea mortarelor de care ai nevoie. Il utilizezi pentru ridicarea zidariei, pentru realizarea tencuielilor exterioare sau interiore, ca strat de tinci, ca material de amorsare, pentru sape sau la orice reparatii interioare sau exterioare pe elemente existente minerale sau zidarii din BCA, caramida sau alte materiale.
    Liantul ofera posibilitatea de a prepara mortare cu timp de intarire crescut, intervalul de preparare – aplicare fiind de pana la 6 ore. In plus, cu liantul Multibat poti realiza tencuiala in strat mai gros fara a exista pericolul de fisurare. Liantul asigura o aderenta ridicata la stratul suport şi, nu in ultimul rand, iti permite sa economisesti bani prin consumul specific redus.
    Fiecare tip de zidarie are avantajele sale si trebuie aleasa in functie de nevoile fiecaruia si de specificatiile proiectului. Insa, fie ca te decizi asupra zidariei din caramida sau BCA, pasul urmator e simplu. Poti alege fara probleme Multibat pentru ca este liantul ideal pe orice suport si pentru prepararea oricarui tip de mortar.
    Indiferent de tipul lucrarii, mortarul realizat cu liant Multibat este alegerea potrivita pentru lucrarile tale.
  • SpecialistulMC
    Moderator
    • 19.mai.2004
    • 34986

    #2
    Răspuns la: Multibat, utilizabil pentru orice suport: caramida sau BCA

    Reteta pentru mortarele de zidarie si tencuiala utilizand Multibat:

    Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	retete Multibat.JPG 
Afișări:	3 
Mărime:	52,9 KB 
ID:	617509

    Comentariu

    • Tehnoconstruct
      Incepator
      • 02.feb.2015
      • 6

      #3
      Răspuns la: Multibat, utilizabil pentru orice suport: caramida sau BCA

      O solutie la fel de buna si la un pret ceva mai mic este Liantul Z100 pentru zidarie si tencuiala. Tot la saci de 40 kg, iar reteta este aproximativ aceeasi.
      Ultima editare de SpecialistulMC; 03.feb.2015, 09:17.

      Comentariu

      Procesare...