Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sfaturi pardosea dus de baie cu travertin

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  Buna ziua,

  Pentru o pardoseala de baie obisnuita placata cu travertin (slefuit si chituit) as vrea sa nu folosesc impermeabilizant sau alte solutii sintetice pentru a lasa piatra cat mai naturala. Tinand cont ca umezeala in baie va fi ocazional numai cea din aburi si din stergerea cu un mop umed, credeti ca pot aparea probleme? Multumesc.

  Comentariu


  • #17
   De luat in calcul si apa ce poate ajunge pe podea accidental sau nu. Travertinul este in general poros, probabil slefuirea inchide o parte din pori daca nu total. Ar trebui sa discuti cu furnizorul de travertin, ar trebui sa iti spuna mai exact cum se comporta. Teoretic este posibila folosirea in baie insa stim cu totii ca detaliile conteaza si nu le putem avea decat de la cei care au experienta practica in domeniu.
   VYS Blog - 100 % D I Y
   Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

   Comentariu


   • #18
    Din cate am vazut, toti furnizorii de piatra naturala spun ca impermeabilizarea este obligatorie sau cel putin recomandata. Insa de obicei tot ei sunt si principalii furnizori de impermeabilizanti. Deci nu stiu cata incredere sa am. Din punctul meu de vedere, sigilarea unei pietre naturale cu aceste solutii o fac sa-si piarda intr-o masura caracterul natural la atingere / contact (ramanand naturala doar vizual). In plus, mi se pare ca respirabilitatea s-ar reduce spre zero.

    Comentariu


    • #19
     Ei spun obligatorie iar practica spune ca au dreptate . Pietrele naturale sint predispuse la udare , patare , murdarire excesiva .
     Fara un tratament , dar adevarat , nu apa de ploaie , nu rezolvi nimic . Tratamentele sint diferite , unele mai vizibile , altele nu , dar nu strica cu nimic farmecul pietrei naturale .
     De multe ori se recomanda primul tratament chiar inainte de montaj .
     Instalatii verificari-revizii gaze

     Comentariu

     Procesare...
     X