Dorio este vorba despre montat laminat sau reconditionat parchet masiv?!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cat Cer Mesterii Pe Manopera, sa ne facem o idee despre pret
Adună
X
-
-
-
Postat în original de expertparchetDaca este laminat ti-au cerut f mult daca este multistrat sau triplustrat pretul este ok.Sau poate au cerut asa mult pt. a aduce pe altcineva sa-l monteze iar ei sa-i ia partea de castig.Parerea mea cauta pt. parchet pe altcineva nu este neaparat sa-ti aduca ei pe cineva.
Sincer daca ma chinui putin i-l pun si eu
Nu intentionez sa le dau mai mult de 8 RON/MP
Comentariu
-
-
Postat în original de expertparchetDoamna Manuela de curiozitate a fost firma care v-a montat si finisat parchetul masiv?Ce tip de parchet si cu ce lacuri a-ti finisat parchetul?Multumesc
Apropos de parchet masiv , am primit o oferta de 260 RON/mp pentru parchet masiv din stejar cu intarsii de nuc +montaj si accesorii. Mi s-a parut enorm , dvs. ce credeti?
Comentariu
-
-
Eu pot sa va spun cat ma costa acum, apartamentul de 4 camere, 100 mp, doua gr. sanitare, doua balcoane.
3.300 euro.
Vorbim de urmatoarele: scos gresie+ faianta veche din hol, bucatarie, bai
scos perete despartitor rigips + 2 usi
scos toate usile vechi
scos linoleum
adus peretii la beton
gletuit in 3 straturi ( cu indreptat pereti si tavane incredibil de strambe )
gresie, faianta bai
scafa rigips la baia mare ( WC ingropat ) + scafa pentru conducte
amenajat ambele balcoane: taiat fierul forjat, pus BCA, rigips, tencuieli, sapa egalizare, gresie, zugraveli...
gresie pe hol si bucatarie ~ 33 mp
turnat spa de egalizare si sapa autonivelanta ( aici au cam dat-o in bara, nu s-au priceput )
zugravit apartamentul superlavabil
montat scafe de rigips in tot apartamentul pentru a ascunde conductele de retur din apartament ( stau la ultimul nivel ).
Cam atat, in mare.A fost mult de munca, dar in medie sunt multumit.Apartamentul arata foarte bine!
Comentariu
-
Postat în original de bop_78A procedat cineva la indepartarea gresiei si a faiantei? Stiti cumva cam cat iau mesterii pentru o astfel de operatiune pe mp?
Mult succes!
Comentariu
-
Ca sa il completez pe ilustrul coleg - Traian, ar fi mai util un rotopercutor - daca ai faianta pusa cu adaos mare de material in spatele placii treaba merge extrem de repede (cateva ore in functie de suprafata placat).
P.S. Tot din propria experienta!VYS Blog - 100 % D I Y
Cel mai bun Blog de constructii si amenajari
Comentariu
-
Revin cu un update de pret pt Ploiesti, pana la urma am cazut de acord cu alti mesteri:
Gresie/Faianta - 18Ron/mp
Rigips+vata (la gata) - 15Ron/mp
Zidarie BCA - 15Ron/mp
Parchet laminat click - 10Ron/mp
curatat peretii glet si zugraveala - 12Ron/mp
piatra aplicata - 18Ron/mp
sapa autonivelanta cu polistiren extrudat - 10Ron/mp
sapa simpla autonivelanta - 8Ron/mp
La un calcul preliminar pt bucatarie de 7mp sufragerie de 18mp si balcon de 11mp sunt 2400 Ron
Comentariu
Comentariu