Cat Cer Mesterii Pe Manopera, sa ne facem o idee despre pret

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi

  • Baboo
    a răspuns
    Ar fi interesant dacã cineva se încumetã sã facã o centralizare a acestor preþuri pe operaiuni ºi oraºe sau zone!
    Sal'tare!

    Lasă un comentariu:


  • Baboo
    a răspuns
    Re: PRETUL

    Postat în original de GIGI 2007
    DAR PRETUL NUMAI PTR DAT CU LAVABILA?
    Cred cã mie vã adresaþi: 3ron/mp/strat iar gletul=3ron /mp/strat

    Saltare!

    Lasă un comentariu:


  • GIGI 2007
    a răspuns
    PRETUL

    DAR PRETUL NUMAI PTR DAT CU LAVABILA?

    Lasă un comentariu:


  • Baboo
    a răspuns
    Aprilie 2006: glet=lavabilã=3ron/mp/strat

    Sal'tare!

    Lasă un comentariu:


  • iubesc femeile frumoase
    a răspuns
    Re: urari

    Salutare domnilor !! vreau sa ma bag ca musca in lapte si sa intreb si eu ceva ! s-a vorbit despre preturi.. despre cit se ia la un glet sau la o scafa sau mai stiu la ce... dar va intreb ceva!!!! tata dar despre GARANTIA oferitaa lucrariii nu spune nimeni nimic???? un adevarat specialist ofera garantiee fratee, mai ales cei ce lucreaza legal. adica cu acte ,taxe etc...! eu vreau sa caut citiva baieti sa incep ceva pe cont propriu.. la inceput sa ne ocupam doar cu curatarea peretilor. dat jos gresie si faianta... scos tocuri.. curatat pina la placa , stringerea gunoiului pe urma.. .. etc. ce stiu sigur este ca daca voi gasi specialist care sa dea glet si sa puna faianta si gresie eu voi oferi garantie nenee!!! adica ii dau omului glet in camera.. ii ofer minimum 2 ani garantie!! daca o faci bine in 2 ani nu crapa gletul. stiu sigur astaa!! am glet dat de un vecin care e zugrav de meserie.. si are 8 ani de zile si n-are nici pe naiba!! la o lista de preturi ar fi buna sa fie atasata si o garantie !!

    rog adevaratii specialisti sa nu inceapa sa ma mustruluiasca ca nu stiu ce vorbesc sau mai stiu eu ce!! Va salut !!!

    Lasă un comentariu:


  • vally
    a răspuns
    urari

    pentru inceput va urez Sarbatori Fericite, La Multi Ani si Sanatate, putere de munca si sa fim BUNI. Apropo de "las-o ma ca merge-asa" sa stiti ca multi proprietari(beneficiari neavand posibilitati financiare zic asta, eu unul le stiu pe ale mele si-i las pe ei sa-si faca "fusareli". Sa ne intalnim cu bine anul viitor.

    Lasă un comentariu:


  • sphinx
    a răspuns
    Buna ziua!

    Incerc sa revin totusi la subiectul acestui topic: preturile pt manopera necesara executiei diverselor lucrari. Ma voi referi la preturile care mi s-au cerut pt amenajarile unei case in Iasi:
    - izolatia peretilor exteriori cu polistiren (lipre, montat dibluri, aplicat masa de spaclu, plasa, glet) = 14 lei/mp (fara zugraveala)
    - montat placi gips-carton (profile, montaj placi, chituire rosturi): 12 lei/mp (fara amorsa si vopsea lavabila) Scafele, spoturile si alte glumite sunt separt
    - instalatia electirca = 10lei/ora
    - instalatia de incalzire = 100lei/calorifer (caloriferele sunt noi)

    Astea sunt preturi la "negru" pe care le-am negociat cu meseriasii, avand in vedere si suprafetele relativ mari care trebuiau acoperite.

    Lasă un comentariu:


  • cezar76
    a răspuns
    instalaþie incãlzire

    am lucrat cu o firma pãlata finalã fiind de circa 7200ron.In acest pret au intrat:
    *centrala Vaillant 3100 ron
    *2 calorifere aluminiu 6-7elementi
    *PPE cama aproximatic 50 m
    Mentionez ca am avut calorifere de fonta deja montate 7 calorifere(pentru caream platit cam un 100 RON instalarea adica; dat jois din perete spalat, verificat daca nu e spart, pus din nou in perete, racord).
    în cost au intrat ºi proiectul ºu autorizatia romgaz!
    orasul Tecuci jud Galati

    Lasă un comentariu:


  • mutilaila
    a răspuns
    cu vorba asta "las-o ba ca merge asa"am fost si pina acum ,si vai de noi.sa speram ca unt putin cei care o zic.asa ar fi normal.nu merge nimic daca nu este calitate.!degeaba ca pina ajung majoritatea sa gandeasca ca "alti"mai este drum lung.

    Lasă un comentariu:


  • DeinZwecks
    a răspuns
    Domnule Stavre , astazi citesc si eu intreaga discutie si observ o conceptie extrem de nelalocul ei ,dar probabil tipica pentru o anume categorie .
    In ceea ce scrii e clar ca te deranjeaza faptul ca un meserias poate ajunge la un salariu echivalent cu cel al unui judecator(totusi , sunt foarte rari acesti meseriasi in momentul de fata ..). Ideea asta ca: neavand studii superioare se poate ajunge la un venit mare, e greu inteleasa .
    Din "pacate" diferenta dintre salarii e tot mai mica in restu europei si aproape restu lumii .Un meserias reusind sa ajunga la un salariu destul de bun in comparatie cu altele ..
    Ideea e ca trebuie sa fi platit pe ceea ce stii sa faci , pe cat de competent esti in domeniu si mai ales pe efortul depus.Asa ar fi normal ..dar, din pacate tarisoara noastra mai are cale lunga pana acolo , cu toate ca a inceput acest drum si ca sa-ti dau un exemplu ..probabil ca ai observat ca a inceput sa conteze mai putin faptul ca ai terminat o facultate cat competenta ta in domeniu (iar pentru restu gasesc de lucru cu o pila ce la urma urmei este in defavoarea angajatorului) ; ce-i drept ,da bine in CV.
    De la I un nou val de meseriasi vor pleca la munca in alta tara si in special cei cu adevarat meseriasi . Drept urmare aici serviciile vor creste (fiind mai putini ) iar calitatea va scadea . Asa ca ce pot sa-ti spun : obisnuieste-te. Ar mai fi totusi o solutie : sa ne apucam cu totii de meserii care mai de care sa le facem pe toate si de toate, traiasca vorba : "Las-o ba ca merge-asa".Nu degeaba se spune ca romanu e bun la toate , si de fapt .. (exceptand pasionatii).
    Cu toate acestea sunt sigur ca intr-un viitor nu apropiat vom intra si noi cat de cat in normalitate .

    Lasă un comentariu:


  • mutilaila
    a răspuns
    pai alti mesteri ai incercat?oferta e mare!cauta-l pe cel care face cel mai ieftin...............dar caltativ!

    Lasă un comentariu:


  • dana1980
    a răspuns
    e intr-un bloc nou construit, cu sapa autonivelanta deja pusa, cu peretele drept.

    Lasă un comentariu:


  • mutilaila
    a răspuns
    cred ca preturle reflecta si munca depusa pina sa ajunga sa puna propriu-zis faianta.depinde pe ce perete o pune si de multe altele.nu este mult!

    Lasă un comentariu:


  • dana1980
    a răspuns
    preturi

    Acum ne amenajam apartamentul.
    Mesterul ne-a cerut 25 RON/mp pentru montat faianta si 300RONmp pt. montat in romb sau pt. faianta 10x10cm.
    Mentionez ca apartamentul este in Cluj.
    Ce parere aveti despre aceste preturi?

    Lasă un comentariu:


  • dorin25
    a răspuns
    stie cineva cat ar costa manopera pentru reparatia in jurul unei usi termopan dupa schimarea acesteia? A cazut tencuiala si de sus si de pe margini si pana acum s-a folosit 3 saci de tenciula de 25 kg.

    Lasă un comentariu:

Procesare...