Daca aceasta este prima ta vizita, te rugam sa accesezi pagina cu intrebari si raspunsuri privind folosirea forumului accesand urmatorul link Intrebari si Raspunsuri. Pentru a posta / publica un mesaj trebuie sa te INREGISTREZI. Pentru a citi mesajele din forum, nu trebuie decat sa selectezi forumul dorit.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cat Cer Mesterii Pe Manopera, sa ne facem o idee despre pret
Pretul este intre 50-70/mp(Craiova) si este o munca foarte dificila...
Nu in toate cazurile. La mine faianta s-a dat foarte usor jos. La gresie nu mi-a venit sa cred cat de dificil a fost. Dar presupun ca gradul de dificultate difera in functie de adezivul folosit si de suprafata suport.
In concluzie eu zic ca merita efortul, un altul poate nu si-ar da interesul cu atat mai mult cu cat urmeaza sa fie acoperit din nou cu adeziv.
A procedat cineva la indepartarea gresiei si a faiantei? Stiti cumva cam cat iau mesterii pentru o astfel de operatiune pe mp?
Pretul este intre 50-70/mp(Craiova) si este o munca foarte dificila...
Mi se pare un pret exagerat. Eu stiam ca decoperatul varului de pe pereti e pe la 2.5 lei noi / metru patrat iar la faianta e pe la 3.5 lei/mp. Cu ciocanul rotopercutor dai jos toata faianta dintr-o bucatarie in cateva ore. Deci chiar nu e asa de greu.. Daca mesterul e pampalau si pierde timpul aiurea, fiind ineficient, va cere un pret mare pe mp pentru ca nu stie sa munceasca cum trebuie.
i96nds nu orice faianta merge usor jos de pe perete!!! Depinde cu ce a fost lipita?! eu am avut o faianta veche care si cu percutorul mi-a scos peri albi....
Pentru amenajat baia: indepartat gresie si faianta; darimat masca; scos cada de fonta; pus gresie si faianta; refacut masca; refacut instalatie; montat wc +chiveta si cada fonta am platit 1000 RON. Lucrarea s-a incheiat acum o saptamina. In plus echipa m-a ajutat si la carat gunoiul si carat toate materialele.
Mesterii sunt in Galati si eu zic ca a iesit bine baia.
Manopera s-a impartit in doua: instalatorul a cerut 350 RON iar cei cu care au pus gresia si faianta (cca. 28 mp) au cerut 650 RON.
Mesterii sunt in Galati si eu zic ca a iesit bine baia.
Manopera s-a impartit in doua: instalatorul a cerut 350 RON iar cei cu care au pus gresia si faianta (cca. 28 mp) au cerut 650 RON.
Comentariu