Alegere culori finisaje

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi

  • MissMihaela
    a răspuns
    R

    Multumesc mult de tot!
    Cred ca mi-am format o oarecare idee.. Sper sa se potriveasca..
    O zi buna!

    Lasă un comentariu:


  • poca82
    a răspuns
    pai tocmai acum vorbeam de verde........oricum ca regula de baza ar trebui sa fie patru nuante in camera....una de baza, sa zicem vernil, una care sa o completeze cum ar fi crem sau bej, si culoarea mobilierului, plus o nuanta de accent care sa invioreze(perdel, perne , covoare, vaze, lampi).La verde merge lemn deschis la culoare,sau oricum o culoare medie nu un maro inchis, si ca si culoare de accent se poate folosi orice de la galben si rosu si plamaniu, la albastru, lila,.Va pun niste combinatii de culori numai asa pentru ochi si inspiratie.

    Click image for larger version  Name:	gparadiso_14_135.jpg Views:	1589 Size:	60.7 KO ID:	557695 Click image for larger version  Name:	cou_tnd_vis_04_525.jpg Views:	1542 Size:	22.4 KO ID:	557696 Click image for larger version  Name:	archives_01_311.jpg Views:	1559 Size:	38.2 KO ID:	557697
    inca ceva

    oricum daca stiti engleza mergeti pe site-ul www.behr.com si acolo va puteti juca cu culorile din casa cat doriti.

    inainte sa zugraviti sa cereti mostre cu mai multe nuante(mai inchis mai deschis) sa la puneti pe perete acasa(cate o dunga de proba) si sa le vedeti si la lumina artificiala si la naturala.NEAPARAT.Pentru ca daca nu, intra in aplicare proverbul cu socoteala de acasa nu se potriveste cu ce din targ, numai ca invers.Nu va ia decat o ora in plus dar merita.Fara asta, toata lumea alege o nuanta si xcand o vede pe pereti are mari surprize.

    parchetul dupa parerea mea trebuie sa se potriveasca cu mobilierul, nu neparat sa fie aceasi culoare de lemn dar sa se asorteze.

    eu inainte sa zugravesc am luat o poza din natura care imi placea tare mult si am folosit in casa aceleasi culori.am imitat Arhitectul Sef

    Lasă un comentariu:


  • MissMihaela
    a răspuns
    R

    Multumesc de sugestie..sa vedem ce iese...

    Lasă un comentariu:


  • valeriu ciprian
    a răspuns
    Website for Policolor, Spor, CasaBela, Vinarom, Deko, Klar, Emau , Silverpol.

    Lasă un comentariu:


  • MissMihaela
    a răspuns
    Combinare culori - amenajare interioara

    Ce culoare credeti ca s-ar potrivi (cel mai bine) pentru un living de aprox 18 mp?
    Nu am inca nici o mobila, nici parchet. Trebuie sa ma hotarasc ce tip de parchet s-o fi purtind? Culoarea cui, a ciresului?
    Oare ar fi buna culoarea?
    Apoi ce culoare sa aleg la var?
    Eu ma gindeam la un verde, dar nu stiu exact ce nuanta.
    In living nu am absolut nimic deocamdata asa ca trebuie sa aleg varianta cea mai buna pentru a nu-mi dauna mai tirziu.
    Ultima editare de Admin.MC; 28.iul.2013, 13:14. Motiv: corectare

    Lasă un comentariu:


  • mikis
    a răspuns
    Fereastra are 1 m latime iar de latimea peretelui cu fereastra este de 2.5m .Fereastra este pozitionata aproximativ la jumatatea peretelui, latura dintre fereastra si unul dintre pereti fiind mai mare ~1m

    Lasă un comentariu:


  • Specialist mobilier
    a răspuns
    Spuneti-ne va rog mai multe cote ale incaperii spre exemplu latimea ferestrei si cota de la fereastra la unul din peretii laterali!

    Lasă un comentariu:


  • Mina
    a răspuns
    Buuun, deci pornim de la galben......galben cu.... verde brotacel; galben cu lila deschis, galben cu roz, galben cu bleu; galben cu portocaliu..... La tavan eu as opta pt. galben (deschis) si peretii unul o culoare, unul cealalta, sau mai frumos in degrade fiecare perete, dar este mult de lucru!

    Lasă un comentariu:


  • mikis
    a răspuns
    mobilierul si celelalte,perdele,covorase nu le-am achizitionat inca sunt la faza cu zugravitul.Fiicei mele ii plac toate culorile in special galbenul si verdele,ea ar vrea toate culorile si de aceea as opta pt galben in combinatie cu ...nu stiu ce pentru pereti si tavan iar perdelele colorate la fel si covorasele iar mobilierul in 2 culori care sa dea bine si cu zugraveala si mai ales sa fie modern cu culorile care se poarta

    Lasă un comentariu:


  • Mina
    a răspuns
    Poate era mai important sa ne spuneti culoarea mobilierului, perdelei, covorului......Cred ca daca ne dati aceste detalii, poate ne vin si noua ceva idei. A! Ar mai fi important si ce culori prefera copilul!

    Lasă un comentariu:


  • mikis
    a răspuns
    ZUGRAVIT CAMERA COPIL

    Zugravesc camera copilului in varsta de 6 ani si jumatate si nu stiu cum sa colorez pereti ce culori sa aleg .Copilul vrea mai multe culori,as combina 2 culori ,tinand cont de faptul ca va incepe in septembrie scoala as opta pentru galben as face tavanul galben dar nu stiu cu ce culoare sa sa fac pereti.Pe peretele din partea dreapta va fi pus mobilierul pt dormitor dulap ,pat,birou.Sunt in pana de idei si trebuie sa termin repede cu zugravitul ca incepe scoala.
    Fișiere Atașate

    Lasă un comentariu:


  • VYS
    a răspuns
    Postat în original de sandrei
    Mii de multumiri. Cred ca e o idee buna. Duminica placuta in continuare.
    Cu placere si tine cont ca sugestia mea este ceva ce mi-a trecut spontan prin cap si nu o lua ca o recomandare de la un PROFESIONIST.

    Probabil exercitii de imaginatie putem face si cu atat mai mult cu cit nu avem la dispozitie programe specializate de simulare sau nu avem studii adecvate.

    Lasă un comentariu:


  • sandrei
    a răspuns
    Mii de multumiri. Cred ca e o idee buna. Duminica placuta in continuare.

    Lasă un comentariu:


  • VYS
    a răspuns
    La IRIS COLOUR te-ai gandit? Eu as face trei pereti intr-o singura culoare
    si al patrulea , cel mai putin acoperit, cu sistemul asta. despre ce coloare sa folosesti este mai dificil - pentru IRIS as incerca o combinatie avand baza rosie-portocaliu-galben iar pentru ceilalti pereti o culoare intre cea a mobilei si cea folosita la IRIS.

    Lasă un comentariu:


  • sandrei
    a răspuns
    Din pacate nu am poze. Dar mobila se poate vedea la http://www.larix-ro.com/engine.php?p...1a5623c3a258c0
    Este cea deschisa la culoare. Dormitorul are aceiasi culoare. Multumesc.

    Lasă un comentariu:

Procesare...