Daca aceasta este prima ta vizita, te rugam sa accesezi pagina cu intrebari si raspunsuri privind folosirea forumului accesand urmatorul link Intrebari si Raspunsuri. Pentru a posta / publica un mesaj trebuie sa te INREGISTREZI. Pentru a citi mesajele din forum, nu trebuie decat sa selectezi forumul dorit.
Acoperirea acestor sape, cu ceramica (dar numai cu placari de acest gen si nu cu parchet sau alte finisaje mai pretentioase), se poate face la un interval de timp mic, corelat cu grosimea sapei. Pentru grosimi mici se poate face dupa 24-48 ore.
VYS Blog - 100 % D I Y
Cel mai bun Blog de constructii si amenajari
Revin cu o intrebare!
Dupa turnarea unei sape autonivelante, dupa cat timp se poate placa suprafata cu gresie? Dupa minim 28 zile?
De siguranta asteptati cel putin 3 saptamani. Nu grabiti lucrarea deoarece riscati ca sapa sa se desprinda de pe polistiren ori sa nu aibe rezistenta corespunzatoare.
Buna seara, va rog sa-mi suneti daca s-ar putea placa peretii unei bai cu faianta direct pe caramida fara a mai pune rigips , ce materiale se folosesc, e nevoie si de hidroizolatie?
Revin cu o intrebare! Cum se numesc papucii aia cu tepi care se folosesc la sapa autonivelanta cand se face aerarea? Si unde as putea gasi de cumparat?
@da_n
Am cautat pe google, dar vroiam sa stiu daca gasesc intr-un magazin gen Bricostore, Prktiker, etc. si ceva mai ieftini! Nu sa fac comanda de pe net, mai ales ca sunt fffff scumpi! Cel mai probabil cred ca voi confectiona eu o pereche, cum am vazut aici intr-un post. Era o idee excelenta!
Multumesc oricum!
Comentariu