Sapa autonivelanta + pardoseala epoxidica

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi
  • stefanevus
    Incepator
    • 15.oct.2018
    • 1

    Sapa autonivelanta + pardoseala epoxidica

    Salutare si bine v-am gasit !
    Peste o luna de zile ma mut la casa noua si primul lucru pe care o sa il fac este sa scot parchetul si sa torn o sapa de autonivelare, dupa care pardoseala epoxidica.
    Avand in vedere ca lucrarea o sa o fac in regie proprie va cer urmatoarele sfaturi:
    - daca blocul este nou cunstruit, credeti ca pot aparea fisuri in pardoseala? Ar fi indicat sa armez sapa cu plasa din fibra de sticla peste care sa pun autonivelantul?
    - suprafata este de aprox 21mp (3m x 7m), cand torn sapa autonivelanta este necesar sa las rosturi de dilatatie langa pereti?
    - pentru o sapa autonivelanta este necesar termenul de 28 de zile pt scaderea umiditatii? Sau cele 28 de zile se aplica doar la sapele normale de 4-5 cm? (ma gandesc ca 2-4 mm se vor usca mult mai repede)
    - oferta pentru grund si sapa epoxidica o am de la Em.... (nu scriu complet ca sa nu se considere reclama), ati mai lucrat cu produse de la ei? Sunt ok?

    Multumesc anticipat pentru raspuns, vreau sa va tin la curent cu proiectul pentru a fi inspiratie si sfaturi utile pentru colegii forumisti pentru ca mie personal mi se pare o solutie (mai scumpa intradevar) dar de efect, ceea ce va da valoare casei.
  • SpecialistulMC
    Moderator
    • 19.mai.2004
    • 34932

    #2
    Postat în original de stefanevus
    Peste o luna de zile ma mut la casa noua si primul lucru pe care o sa il fac este sa scot parchetul si sa torn o sapa de autonivelare
    Deobicei parhetul nu este montat doar pe o sapa, trebuie sa vedeti cu exactitate pe ce substrat este montat parchetul vechi.

    Parerea mea este ca daca suprafata pardoselii este din sapa rezistenta, care nu se macina, atunci cel mai bine ar fi sa turnati direct o pardoseala epoxidica autonivelanta in grosime mai mare de 2 mm.

    Comentariu

    Procesare...