Faianța crapata bucătărie

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • SpecialistulMC
    a răspuns
    Postat în original de aLuca
    Dacă se dau jos ușor, adică cu mâna, atunci înseamnă ca montajul lor nu a fost corespunzător ??
    Daca ati aplicat un strat gros de adeziv atunci montarea faiantei trebuia sa se faca dupa ce stratul de incarcare ar fi fost maturizat asta insemnand un timp de asteptare de cel putin o saptamana.

    Lasă un comentariu:


  • aLuca
    a răspuns
    Mulțumesc de răspuns. Chestia ciudata este ca toată bucătăria este făcută cu aceiași faianța și același adeziv. Doar in locul unde a fost încărcat mai mult, de acolo a început sa crape, iar in timp sa dus și mai departe. Locul unde a fost încărcat mai mult este in poza cu prizele. Nu știu dacă se vede bine in poza dar e umflat acolo. Probabil o sa se ia plăcile de faianța cu mâna de acolo. Eu cred ca s-ar putea ca adezivul sa nu fi făcut prindere buna cu faianța. Poate ca nu o fost amorsate, poate ca nu era uscat complet când sa montat ... nu știu. In zilele ce urmează vreau sa le dau jos sa văd. Dacă se dau jos ușor, adică cu mâna, atunci înseamnă ca montajul lor nu a fost corespunzător ??

    multumesc

    Lasă un comentariu:


  • Mircea_G
    a răspuns
    Sa se rupa placile , inseamna o tensiune foarte mare ...asta ar insemna ca placile alea sint foarte poroase , necoapte corespunzator , si au un grad superior de absorbtie a apei , fapt ce a dus la contractiile acelea .
    Poate , pe undeva , scria ca trebuie placile amorsate .
    Daca aveti factura , va puteti adresa vinzatorului , pt despagubiri .
    Adezivul nu are cum sa fie vina pt asa ceva . Am lipit cu CM25 placi de travertin , care sint mai moi , si am avut un strat de adeziv dat pe perete ... Totul este ok .

    Lasă un comentariu:


  • aLuca
    a răspuns
    Adezivul folosit a fost CM25. Și lucrările efectuate au fost : sa încărcat peretele cu CM25 ( unde era distanță fata de blat ) a fost lăsat peste noapte sa se usuce, iar a doua zi a fost montata faianța.

    Lasă un comentariu:


  • SpecialistulMC
    a răspuns
    Postat în original de aLuca
    am întâmpinat o problema cu faianța din Bucătărie, la circa 2 luni după ce a fost montata ea a început sa crape
    Va rugam sa ne precizati lucrarile efectuate pentru montarea faiantei si denumirea materialelor utilizate. Atasati si imagini.

    Lasă un comentariu:


  • aLuca
    a creat un topic Faianța crapata bucătărie

    Faianța crapata bucătărie

    Buna seara, am întâmpinat o problema cu faianța din Bucătărie, la circa 2 luni după ce a fost montata ea a început sa crape. Faianța este de tip subway tile, a fost montata cu cm25. Ea a început sa se fisureze in locul unde a fost încărcat cu mai mult adeziv circa 3 cm. Menționez ca adezivul a fost lăsat peste noapte sa se usuce. Faianța a fost montata după ce a fost montata mobila de Bucătărie. Nu știu de ce a început sa se fisureze iar acum ca urmează sa o înlocuiesc as vrea sa aflu un motiv ca sa știu ce trebuie făcut sa nu mai pățesc așa. Aveți idee de ce ?? Pot sa atașez și poze cu problema. Mulțumesc! O seara buna!
Procesare...