Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Montare oglinda pe pereti si tavan

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Răspuns la: Montare oglinda baie pe rigips

Eu am dat pe un BOSH de 6 cu găurire fără percuție 20 ron. Dacă găurește sticlă , atunci trebuie să fie ceva mai scump .

Comentariu

• Răspuns la: Montare oglinda pe pereti si tavan

Si eu am o oglinda de 1500/600 pe care as vrea sa o lipesc pe perete ,dar ma gandec sa nu vina oglinda cu tot cu glet jos.

Comentariu

Montati un suport ( lemn / pal etc ) intermediar intre oglinda si perete , mai sigur
        Si din nimicuri poti face ceva bun .

Comentariu

Postat în original de teban ioana Vezi post
          Si eu am o oglinda de 1500/600 pe care as vrea sa o lipesc pe perete ,dar ma gandec sa nu vina oglinda cu tot cu glet jos.
          Depinde cum a fost aplicat gletul. De siguranta montati oglinda pe o rama ori incastrata intr-o rama.

Comentariu

Pal hidrofugat 12 mm. Prindere ascunsa in 2-3 puncte mai serioase. Poti folosi un coltar de aluminiu sa maschezi muchiile palului si a oglinzii pentru protectie.

Comentariu

Postat în original de teban ioana Vezi post
              Pentru ce doriti lipita si de unde moda asta ??? Se poate fixa clasic in suruburi fara probleme .
              Instalatii verificari-revizii gaze

Comentariu

Buna ziua,

M-am hotarat sa folosesc Ceresit CS 26 pentru a lipi o oglinda de 1200x700mm in baie , pe faianta.A mai folosit cineva CS 26 , cat a trebuit sa tina oglinda pe pozitie , a fost nevoie de suporti sau se lipeste/intareste repede?

Comentariu

Putin probabil sa tina .
                  Ceresitul acesta este un silicon cu intarire de durata , o zi , doua , deci obiectul lipit trebuie imobilizat pe durata montajului .
                  In fisa tehnica bine " documentata " nu scrie nimic despre cum se comporta siliconul la "tractiune " atunci cind se lipesc doua suprafete lucioase .
                  Daca vreti sa nu va doara capul sau mai rau , folositi prinderi mecanice , adica suruburi sau suporti speciali daca oglinda nu este gaurita .
                  Exista un adeziv pe piata , care lipeste la O SECUNDA , dar n-am incercat la oglinzi .Teoretic ar trebui sa functioneze dar n-am incercat .
                  Instalatii verificari-revizii gaze

Comentariu

Postat în original de pap1 Vezi post
                    M-am hotarat sa folosesc Ceresit CS 26 pentru a lipi o oglinda de 1200x700mm in baie , pe faianta.A mai folosit cineva CS 26 , cat a trebuit sa tina oglinda pe pozitie , a fost nevoie de suporti sau se lipeste/intareste repede?
                    Siliconul neutral Ceresit CS26 se poate utiliza pentru lipirea oglinzilor pe surafete alcaline sau metale. Pentru faianta glazurata ori portelanata trebuie sa gasiti o solutie de fixare suplimentara pentru oglinda. Timpul de intarire al siliconului neutral este de 1-2 mm in 24 ore.

Comentariu

Intr-un filmule tincarcat de 'misiunea casa" pe youtube , lipirea se face instantaneu, nu se vorbeste deloc despre 24 de ore.
                      Exista alt adeziv care sase intareasca rapid pentru a nu fi nevoit sa inventez un sistem de sustinere ?As prefera ceva testat de voi , nu doar pe baza fisei tehnice.
                      Varianta cu gauri am exclus-o din motive estetice .

Comentariu

Deoarece fixarea oglinzii se va face pe o suprafata neabsorbanta intr-o incapere cu o umiditate mai ridicata va recomand sa luati in calcul si fixarea oglinzii si printr-un sistem suplimentar.

Comentariu

M-am hotarat sa folosesc Ceresit CS 26 pentru a lipi o oglinda de 1200x700mm in baie , pe faianta.
                          de ce nu folosesti un adeziv propriu pentru oglinzi? eu am folosit asa ceva si este ok
                          cat a trebuit sa tina oglinda pe pozitie , a fost nevoie de suporti sau se lipeste/intareste repede?
                          chiar si la lipirea cu adeziv dedicat pentru oglinzi producatorul recomanda fixarea suplimentara pentru 24 de ore daca oglinda este de mari dimensiuni
                          Ultima editare de uceniculgica; 02.nov.2013, 18:19.

Comentariu

Postat în original de uceniculgica Vezi post
                            de ce nu folosesti un adeziv propriu pentru oglinzi?
                            Siliconul neutral alb sau transparent Ceresit CS 26 nu corodeaza si nu innegreste suprafata oglinzilor, este foarte flexibil, este rezistent la imbatranire si la conditii de mediu, este inodor dupa intarire. Este optim pentru lipirea oglinzilor pe suprafete alcaline si metale.

Comentariu

deci pot folosi pe var lavabil sau nu, acest ceresit netral?

Comentariu

• Răspuns la: Răspuns la: Montare oglinda pe pereti si tavan

Postat în original de puricemarius Vezi post
                                deci pot folosi pe var lavabil sau nu, acest ceresit netral?
                                Depinde de mai multi factori. Cel mai sigur este sa indepartati pe zona de lipire prin slefuire vopseaua lavabila.

Comentariu

Procesare...
                                X