oglinda lipita
Cu ce pot sa lipesc o oglinda, de50/100 cm, pe un perete, avand in vedere ca jumatate este pe perete de caramida gletuit, iar cealalta jumatate pe rigips?
Va multumesc!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Montare oglinda pe pereti si tavan
Collapse
X
-
OGLINDA
MULTUMESC PENTRU SFATURI...E O IDEE BUNA CHESTIA CU AUTOCOLANTUL,MAI ALES CA SI EU AM COPIL "CUMINTE"....INCA O DATA MULTUMESC TUTUROR.M[/b]
Leave a comment:
-
Seni..m-am gandit ca exista probabilitatea ca oglinda sa se sparga si nu mi-as dori sa se intample vreun eveniment nedorit.
Leave a comment:
-
nu este necesar sa se aplice autocolant, siliconul pentru oglinzi nu ataca argintul...
Leave a comment:
-
Pentru siguranta copiilor mei am pus oglinda pe perete in felul urmator:am fost la magazinul de unde am luat oglinda si am facut patru gauri pentru prinderea mecanica a oglinzii,am luat autocolant si am lipit pe spatele oglinzii apoi am aplicat silicon Montage Kit de la Bison in fasii (nu de jur imprejur).Spor la treaba.
Leave a comment:
-
Re: CUM POT LIPI O OGLINDA DIRECT PE UN PERETE?
da, exista silicon lipit oglinzi.....
cauta in magazinele de specialitate, este foarte bun.....
Leave a comment:
-
CUM POT LIPI O OGLINDA DIRECT PE UN PERETE?
AS DORI SA LIPESC O OGLINDA DIRECT PE UN PERETE ZUGRAVIT CU VOPSEA LAVABILA. MENTIONEZ CA NU AM RAMA LA ACEA OGLINDA SI NICI GAURI NU I-AM FACUT...AS DORI SA STIU DACA EXISTA VREUN ADEZIV SPECIAL PENTRU ASA CEVA...OGLINDA ARE 30 CM LAT. SI 1 M LUNGIME.
Leave a comment:
-
Daca se gasete intr-un loc circulat si exista sanse de a se sparge, oglinda de pe usa ar trebui acoperita cu o folie autoadeziva transparenta.
Chiar daca nu este asa aspectuos.
Leave a comment:
-
multumesc ptr raspuns
pana la urma am curatat bine suprafetele de praf si am lipit cu dubla adeziva titan(nu stiu daca am voie cu reclama) am pus banda de 5, 2 fasii pe toata lungimea 165 si latime de 20 ; si 4 fasii pe lungimea de 165 si latime de 46.
la prima impresie este totul super ok. sper sa reziste cat mai mult. o sa va anunt daca va fi cazul. acum nu stiu cam la cat timp se schimba banda.
adeziv nu am vrut sa folosesc. este pe hol si sansele de a se sparge sunt destul de mari, mai ales ca vin si copii. asa ca in cazul curatiri este mai usor cu banda. multumesc frumos. arata foarte bine. am sa postez si o fotografie cat de curand.
Leave a comment:
-
Puteti utiliza pe langa banda dublu adeziva si un adeziv special pentru oglinzi (de ex.RB-60; Sel0013).
Leave a comment:
-
Degresati ambele suprafete (respectiv usa din PAL si dosul oglinzii) cu diluant (universal sau nitro, atentie sa nu fie dinacela uleios!) pe dosul oglinzii lipiti fasii de banda dublu adeziva la o distanta de 7-10 cm (fasia sa fie cam de 15 cm) pe lungime, iar pe latime la bunul simt catva fasii sa nu ramana spatii mari. Apoi dati jos protectia si lipiti la semnele facute in prealabil pe usa! Daca aveti prin casa montaje kit v-as recomanda sa puneti si cateva puncte ca tine mai bine.
Leave a comment:
-
lipire oglinda cu dubla adeziva
hy
mai am putin pana la ora 18 si as vrea sa stiu daca va tine o oglinda 165/46 cm lipita cu dubla adeziva titan pe o usa de bucatarie din pal , glisanta. este pe interiorul holului. si care ar fi pasi de urmat. stiu ca nu trebe sa fie praf, cu ce sterg?
multam
Leave a comment:
-
Foarte buna ideea cu autocolant.
Fratele meu mai mic s-a taiat in geamul usii de la sufragerie cand s-a impiedicat si s-a sprijinit in el.[/list][/quote]
Leave a comment:
-
O alta metoda de securitate ar fi lipirea pe spatele oglinzii a autocolantului pe toata suprafata ei.
Off topic:recomand tuturor parintilor de copii lipirea de autogolant vitraliu pe geamirile de la usile decupate iar pentru oglinzi pe spatele acestora autocolant normal.
Leave a comment:
-
Ar mai fi ideia de a folosi o oglinda rutiera (parabolica) cu diametru 90.
Oglinda este alcatuita dintr-un suport din masa plastica, transparenta, peste care este depusa o pelicula dintr-un aliaj de aluminiu sau argint si un strat protector de vopsea.
Leave a comment:
Leave a comment: