yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Adeziv CM17 peste glet

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Adeziv CM17 peste glet

  Buna ziua,

  2 probleme la care incerc sa le gasesc rezolvare.

  1 la baie, pe pereti partea de sus jumatate de metru/un metru a fost o neînțelegere si s a dat cu glet doar ca vreau sa pun faianță pana sus. Care ar fi soluția? merge grund ct17 peste glet, apoi cm17 ( cumparat deja), sau merge fara grund ?

  2 la bucatarie s a turnat o sapa cam subtire se pare. mici locuri pe unde se vad tevile de la instalatii intr-un colt sparta sapa complet pt ca s a mutat centrala, iar anumite locuri probabil tot peste tevi locul e flexibil, se poate apasa cu picioru. care e solutia, ei zic ca se repara cu adeziv...
  Ultima editare de saklak; 05.aug.2019, 18:58.

 • #2
  Postat în original de saklak Vezi post
  la baie, pe pereti partea de sus jumatate de metru/un metru a fost o neînțelegere si s a dat cu glet doar ca vreau sa pun faianță pana sus. Care ar fi soluția? merge grund ct17 peste glet, apoi cm17 ( cumparat deja), sau merge fara grund ?
  Singura solutie este sa indepartati in totalitate stratul de glet.

  la bucatarie s a turnat o sapa cam subtire se pare. mici locuri pe unde se vad tevile de la instalatii intr-un colt sparta sapa complet pt ca s a mutat centrala, iar anumite locuri probabil tot peste tevi locul e flexibil, se poate apasa cu picioru. care e solutia, ei zic ca se repara cu adeziv...
  Sapa nu se poate repara decat aplicand un strat de mortar de reparatii gen Ceresit CD25. Daca insa peste stratul actual se va monta gresie, placi de marime minima de 30x30 cm, atunci aplicand un strat de 1 cm grosime de adeziv flexibil gen Ceresit CM16, o data cu montarea placilor de gresie se va face si repararea stratului de sapa.


  Comentariu

  Procesare...
  X
  sigla BRAT