yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ati folosit/montat tapetul din piatra?

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Ati folosit/montat tapetul din piatra?

  Am citit despre el - si ma intereseaza sa stiu, daca e posibil - de la cei care au avut experienta (montaj sau beneficiar final): cum se monteaza, cum se comporta in timp, cum interactioneaza cu apa, cât de ușor se curătă? E o ardezie foarte usoara, flexibila. M-am inspirat de aici: https://www.piatraonline.ro/ardezie-...umn-122-x-61cm Initial am cautat ”tapet piatra” dar mi-am dat seama ca nu vreau o hartie care sa imite piatra, ci o piatra flexibila ... ca o foaie subtire ... Multumesc pentru opiniile voastre!
  www.calindiaconu.com

 • #2
  Piatra flexibila?

  Comentariu


  • #3
   In opinia mea ar fi mai corect ca sa numim materialul de finisaj ca furnir flexibil din piatra (flexible stone veneer). Din ce am vazut, din pacate nu am folosit, furnirul flexibil se fabrica din ardezie, marmura sau mica fiind un laminat compus dintr-un strat de 1-3 mm de piatra naturala depus pe un strat de armare din fibra de sticla.
   Deoarece stratul de piatra este subtire necesita a fi curatat si impermeabilizat dupa montare iar dealungul timpului intretinut periodic cu solutii dedicate.

   Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	flexslate_5_orig.png  Afișări:	0  Mărime:	19,3 KB  ID:	676575 Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	burning.jpg  Afișări:	0  Mărime:	67,0 KB  ID:	676576
   Ultima editare de Specialistul MC; 08.nov.2019, 14:21.

   Comentariu


   • #4
    Multumesc, Specialistului Misiunea Casa! Intr-adevar, e mai degraba spre furnir - in special aplicatiile translucide, pot genera forme speciale. Pornind de la termenul de cautare in engleza flexible stone veneer - am dat peste o companie/un film de prezentare foarte interesant pe care l-am downloadat si vi-l trimit pe adresa redactiei ... https://www.slate-lite.com/en/index.php ! Poate veti scrie un articol cu aplicatiile si modul de aplicare, intretinere ...
    www.calindiaconu.com

    Comentariu


    • #5
     Imi face placere sa vorbim despre acest material interesant. Asa cum am mentionat nu am folosit inca acest material, deci am experienta 0 in utilizarea practica, insa am sa ma documentez cat mai bine sa vedem cum putem sa facem corelatia dintre materialele de montaj, intretinere etc. care se gasesc pe piata noastra si cerintele specifice pentru acest material. Orice inceput este greu dar se poate.

     Comentariu

     Procesare...
     X
     sigla BRAT