yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sapa autonivelanta peste podea din OSB

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Sapa autonivelanta peste podea din OSB

  Buna Dimineta !

  Am o problema si sper sa gasesc aici un pic de ajutor,sfaturi utile... Am cumparat o casuta destul de veche .. problema este urmatoarea.
  In pod a fost o podea de beton relativ foarte groasa care sa lasat pe tavan adica intr-o incapere tavanul avea o mica "Burta " am scos betonul acela am intarit pe sub cu grinzi de fier (ma refer la etajul inferior au fost puse grinzi metalice de sustinere) podeaua din pod o ramas in felul urmator .. incep de jos in sus grinzi, scandura , un start de pamant galben apoi inchis cu scandura , peste scandura am pus eu o sapa uscata (ceva gen granule polistiren ) iar peste am inchis cu OSB (numai stiu dimensiunea exacta dar destul de gros 3 cm ceva gen ) sper ca sa inteles pana acum .

  problema este ca placile de OSB nu au fost puse cum trebuie si nu sunt la acelasi nivel datorita faptului ca podeaua era foarte denivelata pe alocuri am o diferenta de circa 2 3cm .... un fel de valuri

  cum as putea nivela corect aceste placi de osb _? eu ma-m gandit la o sapa autonivelanta .... cum ar trebui aplicata corect ? am inteles ca se aplica mai intai un strat sau doua de un fel de amorsa care are rol de a proteja OSB impotriva umezelii sapei .... Apoi o sapa flexibila care sa poata prelua eventualele oscilatii ale podelei de OSB .

  Vas ruga detalii cu exemple de materiale ( denumire exacta ) si aplicare corecta a acestora !


  Va multumesc !

 • #2
  Postat în original de ValentinS Vezi post
  cum as putea nivela corect aceste placi de osb _? eu ma-m gandit la o sapa autonivelanta ....
  Direct peste placile OSB nu se toarna nici un fel de sapa. Trebuie sa aveti un strat care sa preia dilatarea neuniforma a placilor OSB, acest strat putind fi un strat de 2-3 cm grosime de polistiren extrudat.

  Comentariu


  • #3
   Multumesc pentru informatie !

   Comentariu

   Procesare...
   X
   sigla BRAT