yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Problema vopsea lavabila savana cu teflon

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Specialistul MC
  a răspuns
  Inclin sa cred ca mirosul nu o sa dispara decat daca indepartati tot pana la tencuiala, lasati sa se usuce tenuiala si refaceti stratul de glet.

  Lasă un comentariu:


 • madrid86
  a răspuns
  Nu reneg calitatea vopselei si puterea de acoperire. Am slefuit electric camera de 10 mp vreo 6-7 ore cu 10 discuri noi de granulatie diferita in ordinea 60/80/100/150 si nu am reusit sa ajung la glet decat in 2-3 zone mici.

  Este normal sa tii slefuitorul cu diametrul de 180 mm, disc nou de 60 (care este extrem de abraziv), pe o singura zona si acesta sa nu indeparteze vopseaua in profunzime? Initial am crezut sa o va rade pur si simplu.

  Inclin spre ideea de a o acoperi cu var clasic dar astept sa avem temperaturi exterioare de min 15 grade.

  Daca aveti alte idei/ experiente cu astfel de situatii va rog sa imi scrieti.

  Lasă un comentariu:


 • VYS
  a răspuns
  Am folosit destul combinatii de vopsea si amorse, niciodata nu au dat reactii urat mirositoare si nici lavabila nu a mirosit mai mult decat este mirosul specific. Nu stiu cum reusiti dar aceste mirosuri ar trebui resimtite de la aplicare si sa va intrebati ce este, apoi va opriti la timp fara a termina lucrarea. Este neplacuta o astfel de situatie dar nu iese decat cu razuire presupun.

  Lasă un comentariu:


 • Mircea G
  a răspuns
  savana cu teflon este , probabil , cea mai buna vopsea lavabila si nu lasa miros . De regula miroase amorsa imputita , iesita din termen sau amestecata cu apa si lasata ...

  Lasă un comentariu:


 • madrid86
  a răspuns
  Mirosul este prezent in continuare.

  Lasă un comentariu:


 • Specialistul MC
  a răspuns
  Dupa ce ati slefuit peretii mirosul persista ?

  Lasă un comentariu:


 • madrid86
  a răspuns
  Nu stiu aceste detalii intrucat nu locuiam in apartament atunci. Tind sa cred ca datorita temperaturilor scazute din momentul renovarii peretii nu au fost complet uscati cand s-a aplicat vopseaua lavabila. Interesant este ca mirosul puternic este intr-o singura camera.

  Ce imi recomandati sa fac mai departe cu peretii slefuiti dar care au in continuare strat de vopsea pe ei.
  Daca aplic o alta lavabila peste dispare mirosul? Pot sa folosesc o alta marca de lavabila sau trebuie sa fie acelasi produs? Trebuie sa mai aplic o amorsa inainte?

  Lasă un comentariu:


 • Specialistul MC
  a răspuns
  Este posibil ca substantele chimice din componenta amorselor, gletului, plasei, vopselei etc. sa fi intrat intr-o reactie chimica neplacuta. Dupa ce ati gletuit nu ati simtit nici un miros ? La cat timp dupa gletuire ati vopsit peretii ?

  Lasă un comentariu:


 • madrid86
  a răspuns
  Vopseaua era in termen de garantie, a fost colorata galbui in magazinul de unde a fost cumparata (lant mare de bricolaj). Daca s-a aplicat amorsa peste glet, sigur a fost una recomandata de producator. Camera are un singur perete exterior, cel cu geamurile.

  Lasă un comentariu:


 • madrid86
  a creat un topic Problema vopsea lavabila savana cu teflon

  Problema vopsea lavabila savana cu teflon

  Buna ziua,

  Va rog sa ma ajutati cu un sfat in situatia urmatoare:

  - apartament la bloc cu orientare spre nord, fara izolatie, umiditate 50-55%, pereti cu calciu tip bob de orez
  - zugravit cu cativa ani in urma in perioada ianuarie-februarie: peste calciu s-a dat cu amorsa, apoi glet ceresit cu plasa (posibil inca un strat de glet fin)
  - strat final vopsea lavabila Savana cu teflon (posibil dat cu amorsa inainte)

  Intr-una din camere a persistat un miros urat, intepator care provoaca alergie. Dupa aerisire mirosul revine in cateva ore.
  Am eliberat camera de mobila si parchet, am turnat o sapa autonivelanta pentru noul parchet, mirosul nu a disparut. Mucegai nu exista.

  Cred ca vopseaua lavabila emana acest miros si am decis indepartarea ei prin razuire. Am udat o fasie si dupa 10-15 min am inceput sa rad cu spaclu. Se rade foarte greu cu o parte din glet.

  Nedorind sa gletuiesc din nou am trecut la slefuirea ei. Cu un slefuitor electric pentru pereti cu 2600 rotatii/ min si disc slefuitor de granulatie 60/ 80/ 100/ 150 am obtinut o suprafata mata/ lucioasa. Sunt uimit de rezistenta acestei vopsele in fata unui disc de granulatie 60, nereusind sa o elimin in totalitate si sa ajung la glet.

  Acum am doua variante: var clasic sau alt strat de vopsea lavabila.

  Care este recomandarea voastra? Va rog sa oferiti si cateva detalii despre proces/ produse pe care sa le utilizez.
  Mentionez ca singurul scop este eliminaeea mirosului, nu ma deranjeaza dezavantajele varului clasic

  Multumesc.
Procesare...
X
sigla BRAT