yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Amorsa in lavabila

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Amorsa in lavabila

  Va rog frumos , o informatie . Am renovat un apartament cu o camera . Am tencuit peretii manual dupa curatarea lor pana la caramida . Au fost gletuiti . Apoi mesterul a dat cu lavabila OSKAR super lavabila ipe care a diluat-o cu amorsa . Asta , probabil , ca sa arda etapa de amorsare . Peretii nu arata foarte bine , asa cum aratau la un alt apartament pe care alt mester mi l-a facut cu amorsa si apoi lavabila diluata cu apa . Adica acum vopseaua parca e mai " subtire " , mai fara putere de acoperire . Spuneti , va rog , ce e de facut ?? Nu se scorojeste dar nici nu e frumoasa , e mai cam fara puere de acoperire , asa pare


 • #2
  Total gresit. Amorsa are un anumit rol si amestecand lavabila cu amorsa nu este acelasi lucru. Pur si simplu a amestecat degeaba pentru ca rezultatul este acelasi. Cum sa stabilizeze praful lavabila cu amorsa in ea? Cum sa imbunatatesca aderenta? In plus, poate a diluat lavabila mai mult decat trebuie si rezultatul este cel obtinut, fara putere de acoperire, probabil dare de la praj si trafalet etc.
  Nu se scorojeste acum dar in timp se poate sa apara fenomenul. Trebuie reluat totul de la capat in privinta lavabilei.
  VYS Blog - 100 % D I Y
  Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

  Comentariu


  • #3
   Multumesc de raspuns . Speram in adancul sufletului sa nu fie asta . Dar o sa o luam de la capat .

   Comentariu


   • #4
    Postat în original de daphne Vezi post
    ...... mesterul a dat cu lavabila OSKAR super lavabila ipe care a diluat-o cu amorsa .
    Fiecare material are propriul rol, amorsa/grundul de profunzime stabilizeaza subtraturile, reduce absorbtia pentru ca vopsea lavabila sa se intinda uniform. Berbecul de "mester" nu ar trebui platit pentru lucrarea de mantuiala. Nu aveti ce face mai trebuie sa aplicati cel putin un strat de vopsea lavabila.

    Comentariu

    Procesare...
    X
    sigla BRAT