yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Finisare spalet interior pentru tamplarie

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Finisare spalet interior pentru tamplarie

  Bună seara! Vă cer și eu parerea vostra pentru inchiderea spaletului interior in tamplarie . Pentru ca s-au nimerit lucrarile in acelasi timp ma aflu in urmatoarea situatie: cei cu termopanele si-au montat ramele tamplariei (mentionez ca am optat pentru un montaj in exterior al tamplariei, deci in termosistem) iar cei cu tencuiala mecanizata au venit imediat in urma lor si au montat coltare metalice aliniate dupa tamplarie dar fara sa se inchida inca cu tenuiala in rama. Intre timp ne-am hotarat sa montam si folie anticondens pe interior insa datorita faptului ca ramele erau deja prinse au fost aplicate destul de prost astfel incât cei cu tencuiala au spus ca nu se pot inchide pe acele folii. Deci variantele ar cam fi 2 din punctul meu de vedere : fie renunt la folia anticondens montata relativ prost si astfel se pot inchide cei cu tencuiala direct in rama tamplariei (pierzand cateva sute de lei cat a costa folia ) fie le pastrez asa cum sunt puse si incerc sa refac spaletul cu rigips care se va inchide din rama in acel coltar al tencuielii . Voi ce solutie ati alege ? Multumesc!

 • #2
  eu am dat cu grund weber gr100 pe folie (la mine era aluminizata suprafata externa), apoi spaletii au fost facuti cu rimano ten. all good, so far.

  Comentariu


  • #3
   Postat în original de radu_p Vezi post
   ..... fie le pastrez asa cum sunt puse si incerc sa refac spaletul cu rigips care se va inchide din rama in acel coltar al tencuielii . Voi ce solutie ati alege ?
   Peronal as opta pentru aceasta varianta.

   Comentariu


   • #4
    Ati alege varianta cu rigips din considerentul pastrarii foliei sau varianta cu rigips e mai buna ca si solutie tehnica? Mie mai " zdravan" mi s-ar parea inchiderea cu tencuiala . Mentionez cu folie vom monta si in exterior . cam asa arata pe alocuri folia montata )

    Comentariu


    • #5
     Postat în original de radu_p Vezi post
     Ati alege varianta cu rigips din considerentul pastrarii foliei sau varianta cu rigips e mai buna ca si solutie tehnica?
     As opta pentru inchidere pe interior cu gipscarton deoarece este mai simplu si mai rapid de executat. Pe exterior optat pentru tencuiala.

     Comentariu


     • #6
      Incarca intai gaurile mari cu un mortar, ulterior poti adauga acele straifuri din gipcsarton.
      VYS Blog - 100 % D I Y
      Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

      Comentariu

      Procesare...
      X
      sigla BRAT