Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Izolatie din rigips si polistiren pe structura metalica

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Izolatie din rigips si polistiren pe structura metalica

  Salut! Detin un apartament cu doua camere aflat pe colt. Dormitorul are 2 pereti afara orientati catre nord. Cei doi pereti sunt izolati interior cu polistiren si rigips pe structura metalica. Problema este ca in dreptul elementelor metalice apare condens (initial pe suruburi, acum pare ca si pe elementul metalic) si implicit mucegai. La momentul lucrarii (mai mult de 15 ani in urma) nu a fost montata o folie anticondens. Cum as putea sa scap de acest condens/mucegai? Ma gandesc sa dau placile de rigips jos si sa montez o folie anticondens, iar capetele suruburilor sa le astup cu silicon. Dvs. ce sugestii ati avea?

  Multumesc!

 • #2
  Desfa gipsul si verifica sa nu ai mucegai in spatele polistirenului. Daca este nevoie sterge suprafetele cu o amorsa antimucegai. Aplica vata minerala si o bariera de vapori etansa, apoi inchizi cu gipsrton,
  VYS Blog - 100 % D I Y
  Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

  Comentariu


  • #3
   Postat în original de geminiscorpio Vezi post
   Ma gandesc sa dau placile de rigips jos si sa montez o folie anticondens, iar capetele suruburilor sa le astup cu silicon. Dvs. ce sugestii ati avea?
   Demontati placile de gipscarton , indepartati polistirenul si curatati suprafata peretelui cu o solutie antimucegai. Intre si in profilele metalice existente puneti vata minerala dupa care peste profile montati o bariera de vapori.
   Remontati placile de gipscarton, chituiti rosturile si finisati cu o vopsea lavabila.

   Comentariu

   Procesare...
   X