Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cum se executa corect glafurile

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Cum se executa corect glafurile

  Ori n-am cautat eu indestul de bine, insa nu am gasit un ghid complet de cum se executa corect glafurile atat la interior cat si la exterior. Momentan sunt la faza de interioare, insa nu strica sa stiu si pentru exterior.

  Tamplaria casei mele e din tripan si 5 camere la profil. "Meseriasul" a crezut de cuviinta ca glafurile doar se cimentuiesc, astfel creand o punte termica si banii pe care i-am dat pe tamplarie vor fi fix pix.

  Vazusem pe la altii ca se foloseste extrudat tocmai sa nu se creeze puntea termica, la dedeman vad coltare cu lacrimar - toate acestea sunt necunoscute pentru mine, si, cum ziceam, nu am gasit un ghid in care sa se explice pas cu pas cum se executa profesional aceasta lucrare.

  Imi poate sari cineva in ajutor??

  Multumesc

 • #2
  Depinde cum sunt ferestrele, ai profil solbanc?
  Profilele cu lacrimar sau cele cu garnitura pentru etansare toc nu au legatura cu glafurile.
  La exterior ar fi trebuit sa ai termosistemul si spre tocul tamplariei completare cu polistiren extrudat, glaful asezt pe acestea si montat sub toc sau lipit de toc varianta secundara.
  La interior este ceva mai simplu, nu ar trebui decat asezat glaful daca exteriorul este izolat. O alta regula ar fi: glaful exterior sa nu fie mai sus decat cel interior.
  VYS Blog - 100 % D I Y
  Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

  Comentariu


  • #3
   Postat în original de petarla Vezi post
   nu am gasit un ghid in care sa se explice pas cu pas cum se executa profesional aceasta lucrare.
   Vedeti solutia WINTEq

   Comentariu

   Procesare...
   X