Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Tencuirea peretilor cu adeziv de polistiren

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Tencuirea peretilor cu adeziv de polistiren

  Buna seara! Detin o casa din BCA, constructie noua. Am ajuns la faza de tencuire pe interior si as vrea ca in loc de tencuiala clasica sa folosesc adeziv pentru polistiren(inca nu m-am decis ce tip) . Ce parere aveti despre aceasta alternativa la tencuiala clasica? Este rezistenta? Ar atrage umezeala in timp?

 • #2
  Este o chestiune de pret si de granulatie, nu de calitate, adezivul de polistiren este de fapt un tinci de exterior si se trage doar cativa mm peste plasa, Dumneavostra trebuie sa faceti o tencuiala de cel putin 1 cm poate doi depinde cat sunt peretii de strambi, cea ce nu este recomandat a se face cu adesiv de polistiren este foarte scump si poate crapa daca nu folositi plasa intrucat granulatia lui este foarte fina.

  Daca dumneavostra trebuie sa tencuiti va recomand sa folositi mai intai o tencuiala clasica care are o granulatie mai mare, peste care folositi un tinci sau adesiv de polistiren cativa mm daca aveti surplus din acest adesiv si eventual daca vreti starturi ulterioare de finisaj glet si apoi zugraveala, sau puteti zugravi direct peste tinci depinde ce fel de finisaj final doriti.

  Comentariu

  Procesare...
  X