Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sapa mecanizata si elicopterizata

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Sapa mecanizata si elicopterizata

  Buna ziua, acum 2 zile am turnat si eu sapa mecanizata si elicopterizata cu grosime de 5cm peste extrudat de 3cm si folie polietilena, ieri dupa o zi de la turnare am observat ca incepand sa se usuce intr o singura zona din living s a albit destul de mult iar la simpla frecare cu degetul pe acea suprafata se faramiteaza usor nisipul.
  Ce e de facut, voi avea probleme pe viitor(cand pun gresia sau..)? Este normal? Dupa ce se va usca complet se va remedia? Sa mai ud superficial suprafata?(cei cu care am turnat au zis ca nu e nevoie sa mai ud)
  reteta a fost urmatoarea nisip 0-4mm spalat si ciment holcim structo plus 42.5R + apa la fiecare mc de nisip s au folosit 6 saci de ciment
  Fișiere atașate

 • #2
  Nu este nevoie sa uzi sapa. Nu lasa ferestrele deschise la maxim, doar pe oscilo. Nu este normal sa albeasca asa. Lasa sa se usuce si vezi apoi. Daca a fost o problema de reteta nu ai ce sa ii faci acum. Asteapta 2 saptamani sa se usuce.
  VYS Blog - 100 % D I Y
  Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

  Comentariu


  • #3
   Poate fi si vremea , modul cum se usuca , dar acolo nu pare " nisip " .
   Cert este ca daca dupa uscare vi se pare a fi in neregula si pe suprafata mare , ar trebui folosit un intaritor pt sapa . Este singura lucrare care se poate face personal , fara deranj si timp pierdut . https://www.davideo.ro/solutie-conso...5-kg_2985.html
   Instalatii verificari-revizii gaze

   Comentariu

   Procesare...
   X