Renovare interior

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • fuel4hatred
    Incepator
    • 10.dec.2020
    • 16

    Renovare interior

    Nu vreau sa creez mai multe postări așa că voi întreba aici tot ce am de întrebat.

    Primele două poze sunt dintr-un hol pe care intenționez să îl renovez. In primul rand pe tavan este pus polistiren iar sub polistiren este OSB. Deoarece acesta este un hol între casă și bucătărie (bucătăria a fost construita ulterior, grinzile de la acoperișul bucătăriei se opresc in zidul casei și pe ele a fost aplicat OSB.. asta a fost solutia la momentul respectiv, 1974 daca nu mă înșel) As vrea sa să întreb dacă aveți alta idee mai buna de izolație, invenția mea cu polistirenul nu pare o idee foarte buna.

    ​​​​​​A treia poza este din alt hol unde voi monta o ușă și o scară de mansarda, beleaua este că va trebui sa apară din placa, deoarece gaura de pod are acum 80*80cm și mie îmi trebuie ceva de genul 80*120

    Si a patra poza este din o sufragerie pe care cel mai probabil va trebui sa o bugeardesc până la cărămizi și să o tencuiesc din nou, cum am făcut la bucătărie deoarece tencuiala asta este foarte dubioasă, daca vrei sa dai o gaură sa pui un corp suspendat sau ceva ... Se macină, nu știu cum să explic.

    Dacă aveți alte sfaturi sau idei. Sunt deschis.

    Întreb aici deoarece pe acest forum am mai pus o întrebare cu acoperișul de la bucătărie, care mă chinuia de 20 de ani și sfaturile de aici au rezolvat problema.

    Va mulțumesc.
Procesare...