Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Corectare diferente trepte travertin

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Corectare diferente trepte travertin

  Buna ziua. Sunt intr-o pozitie extrem de nasoala intrucat am facut la o firma trepte din travertin de 3cm si chiar inainte de a le monta am descoperit ca placile desi vin cate 5 pe o treapta (sunt pentru 2 scari exterioare sub forma de U), nu au aceeasi grosime. Cam jumate am 3cm iar restul au 2.8 sau 2.9cm. Cel mai grav este ca am de ex. 3 trepte de 3cm cu una de 2.8 intre si evident ca se vede foarte urat.
  Cand am contactat firma respectiva mi s-a comunicat sec ca nu au ce sa le faca fiindca asa este piatra naturala. Mentionez ca treptele au fost executate (sau ar trebui sa fi fost) din lastre de 3x2m.
  Deci, sunt normale diferente de 1-2mm intre grosimea treptelor si daca da, cum pot corecta diferenta din imagine?
  La comanda ni s-a aratat si am ales bizot la muchie iar la primire am descoperit ca au de fapt bizot pe ambele laturi deci bizot dublu ceea ce complica si mai mult lucrurile.
  Fișiere atașate

 • #2
  Piatra naturala ! Prelucrarea milimetrica ar modifica pretul foarte mult .
  Cu firma nu veti rezolva nimic.
  Singura solutie pe care o vad , este sa imperecheati placile , si unde nu se poate , polizate pe spate , 1,2 cm , cit sa se vada in muchie identice . In caz ca nu " prea " par , nu este nimic . Dupa montaj se pot poliza impreuna , pt a iesi unitar .
  Este un material moale si va merge repede .
  Instalatii verificari-revizii gaze

  Comentariu


  • #3

   Multumesc de raspuns. Dupa discutii lungi, patronul a spus ca pot sa il dau in judecata daca vreau fiindca in niciun caz nu isi va lua produsele inapoi chiar daca renuntam eu la 1/6 din cost sau poate sa ia placile si sa incerce sa le slefuiasca manual cca 3-4 cm din marginea vizibila astfel incat sa aiba aceeasi grosime de 2.8 iar noi, ca sa terminam cu firma asta de .... in loc sa le retrimitem la atelier si sa ajunga marginile deteriorate suplimentar, am ales sa pastram placile care aveau diferente mici una langa alta si am refacut doar 4 placi care aveau 2.8 iar cele din line cu ele aveau 3.
   Partea "super" a fost ca desi a zis ca e acelasi travertin, placile primite au avut alta culoare si scarile aratau oribil. Intr-un final am corectat 95% problema prin aplicarea de impermeabilizant h2o doar pe placile vechi. In clipa in care am aplicat impermeabilizantul culoarea placilor vechi a ajuns aproape la fel ca la placile noi, insa si asa am ramas cu o problema noua, adica placile noi a trebui sa le las fara impermeabilzare si au un luciu foarte usor iar placile vechi impermeabilzate au acum un luciu accentuat. Cand se va incalzi voi placa cu ardezie contratreapta ca sa termin cu ele.
   Pe ansamblu cea mai proasta experienta din cauza unei firme de 2 bani care a livrat produse neconforme si nu si-a asumat greseala cat si a factului ca patronul a avut tupeul sa ne ceara bani in plus. Greseala mea a fost ca am zis sa las de la mine si nu le-am verificat grosimea inainte de a plati si a fi livrate la casa.

   Am explicat toata povestea strict pentru ca cei care au trepte mari ce nu pot fi acoperite dintr-o singura bucata sa fie extra atenti si sincer sa se duca cu o ruleta sau subler si sa verifice ca fiecare treapta sa corespunda la ceea ce platesc.

   Fișiere atașate

   Comentariu

   Procesare...
   X