Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Totul despre tencuire

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Postat în original de Usrnm Vezi post
  Daca e nevoie de amorsa, pot folosi orice amorsa?
  Postat în original de Specialistul MC Vezi post
  Nu, se aplica o amorsa specifica tinciului utilizat.
  Salut, am văzut în mai multe locuri această exprimare: amorsă specifică prodsului utilizat. Cum îmi dau seama dacă o anumită amorsă e compatibilă cu un anumit produs? Sau invers, ce amorsă e necesară pentru un anumit produs?

  Comentariu


  • In cele mai multe cazuri pe ambalajul produsului este specificat amorsa compatibila. Daca nu este specificat atunci cel mai bine ar fi sa intrebati pe acest forum date tehnice despre produsul respectiv.

   Comentariu


   • Am anexat câteva fotografii cu pereții din apartamentul pe care îl renovez. Ultimele 3 sunt din baie, unde voi pune faianță. Restul sunt din camere ce vor fi văruite (aș vrea să folosesc o vopsea pe bază de var). În unele locuri, gletul vechi se răzuie destul de ușor și cad bucăți mari, de mărimea unei jumătăți de palmă. În alte locuri, se ia greu și e fărâmicios.

    Baia a fost placată cu faianță doar pe 3/4 din înălțimea peretului. Ca să plachez tot, presupun că trebuie răzuit gletul vechi. În restul casei, se poate aplica un glet nou peste cel vechi? Sau se poate aplica acea vopsea direct peste lavabila actuală, dacă dau cu un grund gen CT 17?
    Fișiere atașate

    Comentariu


    • Postat în original de Bogey Vezi post
     Baia a fost placată cu faianță doar pe 3/4 din înălțimea peretului. Ca să plachez tot, presupun că trebuie răzuit gletul vechi.
     Trebuie sa indepartati tot gletul pana ajungeti la stratul curat de tencuiala.

     În restul casei, se poate aplica un glet nou peste cel vechi?
     Sfatul meu este sa indepartati tot gletul vechi dupa care sa regletuiti aplicand un strat de glet nou. Daca achizitionati vopseaua lavabila pe baza de var atunci achizitionati si amorsa compatibila cu vopseaua.

     Comentariu

     Procesare...
     X