Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Montarea parchetului laminat si alegerea acestuia

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• multumiri lui seni si raman indatorata daca imi recomanda si un chit.

Comentariu

• Pentru chituirea parchetului poti folosi produsul "Mix&Fill" cu un consum specific de 120 g/mp . Detalii despre produs gasesti pe http://www.costamit.ro/produse.html

Comentariu

• Sper sa nu dati cu paru, dar din cate stiu eu nu se chituieste decat parchetul din lemn masiv, in nici un caz cel laminat! Si la descrierea produsului recomandat de Maistrul Max scrie ca este pt. lemn masiv!

Comentariu

• Mina are dreptate.

Parchetul laminat nu are nevoie de nici o finisare ulterioara montarii.

Se monteaza si se curata - atat. Eventual se foloseste un produs de tipul celui prezentat pentru astuparea eventualelor rosturi minore.
          VYS Blog - 100 % D I Y
          Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

Comentariu

• Poate s-a referit la faptul ca l-a mai zgariat la montare sau a mai lasat goluri, cine stie; atunci trebuie chituit.
            "Am patit-o si pe asta" - Stan Patitu'

Comentariu

• Laminatul nu are voie sa lase rosturi.Daca sunt lame defecte sau umflate la capete ele nu trebuie montate. cum de uni au dreptul sa dea nume de produse si eu daca recomand anumite produse iau "kick"?????

Comentariu

• Robiser,

Putina diplomatie si nu vei lua "kick".

Poate ai fost prea brutal si s-a intepretat ca ai un interes fata de aceste produse.

Se poate dar cu masura.

Toate cele bune.
                VYS Blog - 100 % D I Y
                Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

Comentariu

• parchet

daca montez parchetul laminat peste linoleum are ceva ?daca este putin dezlipit si-l lipesc eu merge?

Comentariu

• parchet

daca montez parchetul laminat peste linoleum are ceva ?daca este putin dezlipit si-l lipesc eu merge?

Comentariu

• nu are nimic daca-l montezi peste linoleum.Oricum laminatul este o pardosea flotanta....

Comentariu

• merge peste linoleum numai daca nu prezinta denivelari....., iar folia tot este necesara!!

Comentariu

• din ce am auzit eu daca e cu clik nu pea trebuie sa ii faci mare lucru.as vrea mai multe amanunte despre acest clik simplu(scuze daca nu e corect ) si dublu clik

Comentariu

• Parchetul cu dublu click are....cum sa-i zic.... click-ul si pe latime , cel simplu are numai pe lungime.

Comentariu

• Am montat parchet melaminat la o cabanuta la munte, peste podea de lemn. Mesterul a raschetat podeaua, apoi a montat parchetul fara folie, sustinand ca nu se introduce folie la parchet atunci cand este montat peste lemn. Lucrarea a iesit super (executata in primavara), parchetul sta foarte bine, fara jocuri si scartaituri. Este o greseala ca nu a pus folie?
                              Drumul este mai important decat destinatia.

Comentariu

• Nu este o greseala, probabil suprafata plana raschetata a ajutat la montarea parchetului corect, insa folia respectiva amortizeaza zgomotele spre exemplu, lucru care acum probabil nu se intampla.

Comentariu

Procesare...
                                X