Mai trebuie avut in vedere un aspect, un parchet de 12 mm termoizoleaza mai bine decat unul subtire, deci ofera o suprafata mai calda.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Montarea parchetului laminat si alegerea acestuia
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
-
-
Daca e sa fiu rautacios, reconditionatul costa: e vorba de raschetat + un lac, ceva care se da pe parchet (ca sa nu mai socotim manopera - regie proprie, sa zicem). La cel laminat e nevoie de un produs de curatat. Dupa cum spunea MaistrulMax, fiecare tip are avantaje si dezavantaje. Fiecare persoana are propriul sistem de masura si se raporteaza la unul din criteriile: pret / calitate / confort / usurinta in montare sau intretinere, ori o combinatie a celor enumerate mai sus.
P.S. Am vazut intr-o bucatarie urmatorul tip de pardoseala: pe margine - 2 randuri de gresie, iar in centru - parchet din lemn masiv. Fiecare cu gustul lui.Numai bine,
Gigi
Comentariu
-
-
Postat în original de expertparchetCati m/p are o cutie faraonule depinde de producator,dimensiuni si mod de ambalare..........
reconditionatul unui parchet masiv pentru cei ce nu avem aparatul de rashchetat si priceperea de-a lacui ne costa mai mult decat sa schimbam parchetul.
placile nu trebuiesc neaparat lipite pt ca tipul de asamblare e clic. asadar, in caz de ceva, schimbi o placa, care la masiv nu e posibil fara reconditionare.
Comentariu
-
-
-
Postat în original de dorin25as avea si eu o intrebare legata de laminat...se poate pune direct peste polistiren extrudat fara a mai turna sapa... diferenta de nivel dintre camera si hol nu-mi permite sa torn si sapa.
Nu, deoarece riscati sa se desfaca din click.
Puteti in schimb sa utilizati un placaj de fag de 4 mm daca doriti.
Comentariu
Comentariu