Announcement

Collapse
No announcement yet.

Montarea parchetului laminat si alegerea acestuia

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sub placi nu pare sa fie umezeala... am scos palul si placile de polistiren din jumatate de camera (intre momentul montarii si momentul observarii umflarii au aparut si electrocasnicele pe acolo ... ) si am lasat geamul de la baie si cel din camera deschise pentru a se crea curent...
    vroiam sa intreb daca acest tip de sistem pe care l-am folosit este unul care se foloseste pentru montarea de parchet ?

PS: la montare, prin unele locuri sub barne, am mai pus si niste ciment pentru ca inca exista o distanta de la plafon pana la barna... eu zic ca l-am lasat destul sa se usuce... dar e posibil sa fie si asta o cauza...
    cu ce substanta antimucegai ar trebui sa dau acum peste barne?
    ar trebui sa dau si cu ceva care sa impiedice urcarea umezelii dinspre barne spre palul care va fi montat ulterior uscarii ?
    Multumesc

Comment

• O solutie de reconditionare a pardoselii asemanatoare cu pardoseala dumneavoastra gasiti la Bricolaj

Comment

• Am montat parchetul dar nu stiu ce se intampla ca de cand l-am montat dupa ce merg cativa pasi si ma ating apoi de ceva din jur apare fenomenul de electrizare ,inexistent inainte .Oare de ce ?

Comment

• a-ti lucrat si la curent in acea perioada? e o gluma, eu n-am mai pomenit asa ceva.
          lucrul, se mai face si cu capul

Comment

• Originally posted by arisa
            Am montat parchetul [...]
            ... melaminat?
            De cînd fenicienii au inventat moneda, mulţumirile sînt de prisos... şi încă o veste tristă: ieftin, bun şi mult nu există.
            În schimb, există Instalatorul de Iaşi.

Comment

• Da ,parchet laminat .

Comment

• Melamina este, in limbaj comun, un plastic.
                Daca pasiti pe parchetul melaminat si aveti in picioare ciorapi cu fir sintetic, atunci fenomenul este perfect normal.
                De cînd fenicienii au inventat moneda, mulţumirile sînt de prisos... şi încă o veste tristă: ieftin, bun şi mult nu există.

Comment

• Cred ca asa se explica , este insa foarte neplacut .

Comment

• Ce inseamna melaminat?, dar laminat?.
                    Daca vrei cu adevarat,se poate

Comment

• poate s-a mai pus aceasta intrebare in legatura cu modul de montare al parchetului laminat.cum aleg modul de montare al placi ?dupa ce criteri?

am cumparat parchetul si nu stiu cum sa aleg distributia placilor . din ce am vazut eu se alege paralel cu lumina.

acum plec la serviciu pt un examen si revin sa citesc si restul paginilor sa ma elucidez.

Comment

• Originally posted by raduca
                        Originally posted by arisa
                        Am montat parchetul [...]
                        ... melaminat?
                        D-le Raduca,nu cumva sunteti in eroare?Cred ca melaminat este una,iar parchetul laminat este altceva.Melamina se foloseste la acoperirea placilor de pal melaminat.
                        Daca cumva e greseala mea,imi cer scuze.
                        LARGO AL FACTOTUM

Comment

• Originally posted by carmen9
                          poate s-a mai pus aceasta intrebare in legatura cu modul de montare al parchetului laminat.cum aleg modul de montare al placi ?dupa ce criteri?

am cumparat parchetul si nu stiu cum sa aleg distributia placilor . din ce am vazut eu se alege paralel cu lumina.

acum plec la serviciu pt un examen si revin sa citesc si restul paginilor sa ma elucidez.
                          Parchetul laminat se monteaza perpendicular pe sursa principala de lumina naturala.

Comment

• Originally posted by florin muresan-grecu
                            D-le Raduca, nu cumva sunteti in eroare? [...]
                            Tot ce se poate, oameni sintem.

Din cite stiu, parchetul poate fi melaminat (la care stratul decorativ este din film melaminic), masiv (obtinut din lemn) si stratificat (obtinut din mai multe straturi de lemn, de grosimi si esente diferite), deci eu nu cunosc nimic de parchetul laminat (in general, "laminat" se refera la metale).

Mai ramine sa vedem si alte pareri.

Comment

• Originally posted by raduca
                              Originally posted by florin muresan-grecu
                              D-le Raduca, nu cumva sunteti in eroare? [...]
                              Tot ce se poate, oameni sintem.

Din cite stiu, parchetul poate fi melaminat (la care stratul decorativ este din film melaminic), masiv (obtinut din lemn) si stratificat (obtinut din mai multe straturi de lemn, de grosimi si esente diferite), deci eu nu cunosc nimic de parchetul laminat (in general, "laminat" se refera la metale).

Mai ramine sa vedem si alte pareri.
                              Termenul de laminare se foloseste atunci cand e vorba de a subtia ceva,si nu este neaparata nevoie sa fie vorba de metale.De aceea,cred ca este vorba de parchet "laminat".Ca o informatie suplimentara,sa stiti ca exista si termenul de gaze "laminate",dar intrucat am iesit deja din tema acestui topic,daca doriti informatii suplimentare,va stau la dispozitie.
                              Cu stima.
                              LARGO AL FACTOTUM

Comment

• AJUTOR...VA ROG

Cu respect pentru totzi forumisti...salutari
                                AM o problema urgenta...vreau sa montez parchetul si nu pot sa imbin placile.....am pus extrudatul si folia dar cand vin cu randul 2 de placi nu se imbina ,....placile sunt de alea cu dublu click.
                                ajuntati-ma va rog ca altfel nu ma lasa sotia maine la pescuit
                                stiu ca trebuia sa dau o cautare pe forum dar imi este ca pierd timp....si sunt deja in intarziere...
                                ajutati-ma pls

Comment

Working...
                                X