Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Montarea parchetului laminat si alegerea acestuia
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
-
-
-
Răspuns la: Alegerea si montarea parchetului laminat
M-ar interesa un produs de calitatate al carui pret sa fie rezonabil, dar nici nu vreau sa fiu nevoita sa il schimb tot la 2-3 ani, cum au patit mai multi prieteni de ai mei, din cauza ca parchetul s-a umflat. Din pacate nici nu am timp toata ziua sa merg sa ma plimb prin toate magazinele, de aceea va cer sfatul.
Comentariu
-
Eu am luat acum 4 ani de la Proges si pana acum nu am avut nici un fel de problema. Am si eu cunostinte carora li s-a deformat parchetul din cauza ca nu era montat profesionist. Sfatul meu este sa nu te zgarcesti nici la produs si nici la montarea parchetului, mai ales ca spuneai ca iti doresti rezistenta in timp ..
Comentariu
-
-
Postat în original de mirceaknap Vezi post[...] Umiditatea sapei poate afecta parchetul, chiar daca montajul sa facut corect.De cînd fenicienii au inventat moneda, mulţumirile sînt de prisos... şi încă o veste tristă: ieftin, bun şi mult nu există.
În schimb, există Instalatorul de Iaşi.
Comentariu
-
-
Bună ziua.
Am o problemă la parchetul nou montat. Într-un anumit loc scârțâie atunci când calc pe el. Cred că este rupt cantul de la click.
Cum aș putea remedia problema astfel încât sa nu se mai audă scârțâitul? Am încercat cu superglue, dar cedează atunci cand calc, se lasă puțin și scârțâie.
Comentariu
Comentariu