Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Montarea parchetului laminat si alegerea acestuia

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Răspuns la: Montarea parchetului laminat si alegerea acestuia

si cum verific umiditatea?nu am aparatura necesara,dar oricum in camera pe timpul iernii nu sunt mai mult de 2-3 grade,deci nu cred ca umiditatea va fii mare...
    Eu am tinut pachetele cum a recomandat producatoru...
    multumesc ptr ajutor.
    yesterday is history
    today is a gift
    tomorrow is mistery

Comentariu

Lipiti de pardoseal ermetic, pe contur, o folie de polietilena de 30/30 cm. Daca dupa 24 ore nu aveti umiditate pe parte foliei dinspre pardoseala puteti sa montati parchetul laminat.

Comentariu

cu care parte se incepe montarea parchetului dinspre perete,
        cu aceasta jpg_0056 sau cu jpg_0057?
        Fișiere atașate
        yesterday is history
        today is a gift
        tomorrow is mistery

Comentariu

Inspre perete vine ulucul si nu lamba.

Comentariu

care este una si care este alta?
            yesterday is history
            today is a gift
            tomorrow is mistery

Comentariu

• Răspuns la: Gresie sau parchet laminat?

Incercati pardoseala rezidentiala Klinker: antiacida si antiderapanta.

Comentariu

Montati parchetul laminat asa :
                Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	montaj parchet laminat.JPG 
Afișări:	1 
Mărime:	100,8 KB 
ID:	613782

Comentariu

salutare, la primavara urmeaza sa montez parchet la parterul casei care are incalzire in podea.
                  sapa care s-a turnat peste instalatia de incalzire a fost "umeda" + un adeziv special pentru dilatare.
                  intrebare: ce urmeaza sa se puna peste aceasta sapa, tinand cont ca am incalzire in podea?
                  la parchet m-am orientat pe modelul: http://www.proges.ro/parchet-quick~s...ic-qsm033-685/
                  multumesc

Comentariu

Postat în original de Stefanhome Vezi post
                    .... ce urmeaza sa se puna peste aceasta sapa, tinand cont ca am incalzire in podea?.....
                    Depinde de ce straturi s-a tinut cont in faza de proiectare a instalatiei de incalzire prin pardoseala. In mod normal ar fi trebuit sa se tina seama de cel putin folia pentru parchet si grosimea si tipul parchetului laminat.
                    Pentru a avea dilatatii liniare minime va recomand sa achizitionati un parchet laminat special pentru incalzire prin pardoseala.

Comentariu

Buna ziua,

Zilele trecute am scos vechiul parchet dintr-o camera. Deja am inceput pregatirea stratului suport pentru parchet laminat. Intrebarea mea este daca am contruit bine stratul suport.
                      Mentionez ca am folosit:
                      -strat de nisip peste placa de beton (intre 2 si 10 mm), in functie de denivelari (am ales aceasta varianta deoarece nu necesita un timp de uscare, doresc sa il montez cat mai repede)
                      -strat de polistiren extrudat de 2 cm peste stratul de nisip
                      -placi OSB de 8 mm peste extrudat

Acum ar urma sa montez folia PEE de 3mm + parchet de 8 mm sau 10 mm.

Multumesc.
                      Imagini:
                      Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	1.jpg 
Mărime:	271,5 KB 
ID:	614343Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	2.jpg 
Mărime:	314,1 KB 
ID:	614344
                      Ultima editare de gabyd123; 16.dec.2013, 15:30. Motiv: imagini

Comentariu

Acel strat de nisip in timp o sa se taseze neuniform si o produca mult praf. In cazul dumneavoastra trbuia sa utilizati o spuma poliuretanica cu expandare redusa.

Comentariu

Multumesc pentru raspuns.
                          Acea camera e destinata pentru dormitor, deci nu va fi un trafic intens. Sper ca nu o sa se deformeze foarte repede.
                          In legatura cu producerea prafului, ce imi sugerati ? As putea folosi o folie PE sau exista alte metode prin care as putea stopa asta ?

Comentariu

Rostuiti intre placi si la perete cu spuma poliuretanica. Peste placi intindeti o folie pentru parchet

Comentariu

Multumesc.

Comentariu

nu inteleg de ce straturi trebuie sa se tina cont? s-a pus instalatia de incalzire si peste ea s-a turnat o sapa cu un adeziv special in ea, grosimea a fost destul de mica, doar cat sa acopere tevile, intrebarea mea este ce urmeaza sa se puna peste aceasta sapa? mai mult sa ii verific pe constructori, trebuie vre-o folie speciala inainte de a se monta parchetul? multumesc

Comentariu

Procesare...
                                X