Announcement

Collapse
No announcement yet.

Montarea parchetului laminat si alegerea acestuia

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Răspuns la: Montarea parchetului laminat si alegerea acestuia

salutare, sunt in etapa finala de amenajare a unei case. saptamana viitoare urmeaza sa se monteze parchetul insa am o nedumerire, constructorul mi-a spus ca iau poliester de 6mm cei dreptunghiulari la 5mp si unde am incalzire in podea (am o sufragerie de 30mp cu incalzire in podea) sa iau de 3mm. am si calorifere insa incalzirea in podea era doar pt confort termic, faza e ca pe baxul de poliester scrie ca nu e recomandat pt incalzire in pardoseala. acum vin cu intrebarea cum se monteaza parchetul pe incalzirea in podea, se pune poliester de 3mm sau cum am mai vazut pe net se lipeste cu un adeziv, si dc se lipeste cu ce se recomanda? multumesc

Comment

Daca instalatia de incalzire prin pardoseala a fost dimensionata tinand cont de straturile cu care se finiseaza planseul atunci puteti monta acel strat de polistiren, in caz contrar, deoarece polistirenul este un bun material termoizolant, montati parchetul fara acel strat.
      Ce tip de parchet doriti sa montati ?

Comment

am un apartament la parter si am pardoseala din lemn daca pun polistiren,osb,folie si parchet nu mucegaieste pardoseala de lemn?

Comment

M-ai mentionez ca pardoseala e prinsa pe grinzi de lemn

Comment

Ce parchet vreti sa montati?

Comment

in dormitoare stratificat,si in bucatarie laminat

Comment

Nu stiu cum arata la acest moment pardoseala,dar daca nu e foarte degradata, se poate reconditiona cu efect foarte spectaculos.

Comment

Va salut
                  Sunt intr-o renovare totala a apartametului si in curand o sa ajung la urmatoarea etapa, montarea parchetului. Suprafata din camere fiind o sapa de egalizare care pe alocuri ar putea prezenta mici diferente de nivel. Doresc sa stiu de la dvs daca este ok montarea parchetului in combinatia: polistiren extrudat 3mm+ parchet 8mm, tinant cont de faptul ca luftul ramas intre usa si pardoseala(sapa) este de ~15mm. Sau ce alta combinatie ma sfatuiti.

Multumesc, o seara placuta.
                  Cu respect..

Comment

• Răspuns la: Răspuns la: Montarea parchetului laminat si alegerea acestuia

Originally posted by ozzyboy View Post
                    Doresc sa stiu de la dvs daca este ok montarea parchetului in combinatia: polistiren extrudat 3mm+ parchet 8mm, tinant cont de faptul ca luftul ramas intre usa si pardoseala(sapa) este de ~15mm. ....
                    Este bine si asa, puteti inlocui placile de polistiren extrudat subtiri cu o simpla folie pentru parchet de 3 mm grosime. Daca ramaneti pe varianta cu polistiren extrudat fixati placile de polistiren de sapa cu fisii de banda cu doua fete adezive.

Comment

Salut,

Ce solutii as avea sa acopar o zona de 3-5 cm dintre perete si imbinarea parchetului cu gresia?

Am inchis sufrageria cu niste pereti de rigips si a rezultat o diferenta intre imbinarea parchetului actual cu gresia si peretele.
                      Din cauza bugetului, nu imi permit sa schimb tot parchetul din camera, costul estimat ar fi la 10-1500 roni.
                      Plintele sunt prea inguste, parchet care sa se potriveasca la culoare si prindere sigur nu gasesc.

Multumesc

Comment

O fotografie se poate?

Comment

• Răspuns la: Răspuns la: Montarea parchetului laminat si alegerea acestuia

Originally posted by mirceaknap View Post
                          O fotografie se poate?
                          Incerc sa fac diseara

Comment

Click image for larger version

Name:	photo.JPG
Views:	1
Size:	324.2 KB
ID:	616264

Asa arata problema.
                            Au aparut niste pereti noi care nu pica fix pe imbinarea dintre gresie si parchet.
                            Ce solutii as avea pt a acoperi acea bucata?

Comment

Montati doua straifuri de gips ca distantiere si apoi montati plinta pe aceste distantiere.
                              Sfatul meu este: demontati plinta de pe tot peretele, montati straifuri de gips, apoi remontati plinta.

Comment

Originally posted by mirceaknap View Post
                                Montati doua straifuri de gips ca distantiere si apoi montati plinta pe aceste distantiere.
                                Sfatul meu este: demontati plinta de pe tot peretele, montati straifuri de gips, apoi remontati plinta.
                                Multumesc pentru sugestie Mircea.
                                Plinta oricum nu am de ajuns ca am niste pereti noi iar plinta asta a fost montata inainte.
                                Deci clar trebuie sa iau una noua.

Asta inseamna sa am un brau mic in partea de jos nu?!
                                Alte idei?

Comment

Working...
                                X