Daca aceasta este prima ta vizita, te rugam sa accesezi pagina cu intrebari si raspunsuri privind folosirea forumului accesand urmatorul link Intrebari si Raspunsuri. Pentru a posta / publica un mesaj trebuie sa te INREGISTREZI. Pentru a citi mesajele din forum, nu trebuie decat sa selectezi forumul dorit.
Interesant ghidul dar ce nu se specifica, se pot folosi mai multi izolatori unul peste altul ? adica sa am si fonic si termic si bariera de umiditate si...etc.
Scuze daca intrebarea pare prosteasca dar nu ma pricep.In foto prezentate in ghid se poate; care ar fi ordinea de montaj ?
Răspuns la: Montarea parchetului laminat si alegerea acestuia
Buna ziua,
Suntem pe punctul de a alege parchetul pentru casa, momentan zona parterului living, dining, bucatarie. Am gasit mai multe tipuri insa este greu sa aleg ceva calitativ la un pret bun. Imi plac cele din bambus, ceva pareri despre acest tip de parchet ? Dimensiunea acestuia dublu sau triplustratificat, respectiv 3mm sau 10mm grosime, intre 3 si 10 mm nu am gasit.
As aprecia cateva recomandari. Ca si persoane care vor locui in casa, momentan doar 3, astfel cred ca un parchet de trafic mediu e ok.
3 mm nu cred ca exista , oricum e prea putin ca sa reziste ;dintre cele oferite de dvs , clar alegeti 10 mm chiar si mai mult daca aveti posibilitate financiara
Curios. Producatorul zice asa despre produs: "parchet flexibil de bambus dublu stratificat cu strat de uzura din bambus de 2 mm grosime si strat de latex de 1 mm grosime". Observ ca se comercializeaza si in Germania la un pret de circa 21 E.
Comentariu