Casa cu poze, Jurnal de constructie

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • bogdanfnf`
    a răspuns
    dc a fost banat userul " DAA " ???

    eram curos ce a mai facut cu casa

    Lasă un comentariu:


  • fullspeed_momo
    a răspuns
    da domnule mamu o sa-ti arat si poze, asta cand o sa ma apuc de munca, si bine ai face daca ai pune si tu ceva poze, deocamdata e frig, prea frig pt a face ceva.

    Lasă un comentariu:


  • emanu
    a răspuns
    Postat în original de fullspeed_momo
    casele la noi au 2,50 sa zice, dar ce te faci daca imi fac casa cu 3,50 pe nivel. Oare chiar nu am unde sa pun geamuri asa inalte cum imi vrea inima si trebuie neaparat sa le lipesc de tavan ??? cand ai o deschidere de 1 metru chiar nu-i vad rostul masivitatii betonului. SI cu referire la legaturile alea a cosoroabei cam lasa de dorit domnule daa, ai facut ce ai facut , totu bine da aici ai infundat-o rau de tot. altfel fara a le rasuci nu se putea, ti-am zis ca sunt curios cum o sa legi cosoroabele si acum ranjesc de uimire. Personal am sa folosesc suruburi, bride, saibe, facut totu frumos si organizat. BAFTA si spor la treaba ca vine frigu


    VREEEEM POZEEEE domnu MUMU

    Lasă un comentariu:


  • emanu
    a răspuns
    Postat în original de daa
    exista aici persoane care cunosc perfect modul de a construi o casa.....au cunoştinţele exacte ,au si carti .....consider ca pentru a face treaba ca la carte doar ei pot raspunde intrebarilor si dilemelor in constructii.......fara nici o suparare si nici un deranj va las pe miini bune......................

    deci avem cine ne pune pozele cele bune

    Lasă un comentariu:


  • razvyyc
    a răspuns
    Acest topic fara fotografii efectiv nu isi are rostul. Suparare mare sau nu, fotografiile nu trebuiau sterse de pe serverul extern, asta da dovada de lipsa de respect pentru alti utilizatori, indiferent daca au fost mai mult sau mai putin critici.
    A inceput bine, s-a sfarsit prost. Si cand te gandesti ca primul text din acest topic a fost "constructie cu poze multe"......
    Ar trebui scoasa marca de "Lipicios (Sticky)", sau inchis topicul. Este doar o parere personala.

    Lasă un comentariu:


  • gioni92
    a răspuns
    Nu sint poze ?

    Lasă un comentariu:


  • stefanev
    a răspuns
    si eu as vrea sa vad proiectul finalizat cu aceleasi detalii cu care am fost "obisnuiti" in acest topic. Pentru "carcotasi": hai sa fim seriosi, voi ati muncit totul perfect? ESTE NORMAL sa mai existe mici greseli de executie, pt ca omul mai greseste, dar scopul forumului este sa aratam si ce am gresit ca sa facem schimb de experienta cu alti useri si sa evitam unele situatii comune.

    Tot pe aceasta cale vreau sa il felicit pe userul daa pentru ambitie, determinarea si priceperea de care a dat dovada. FELICITARILE mele sincere !!! Si cred ca multi colegi forumisti sunt la sentimentul meu

    Tot pentru "carcotasi": va rog insistent sa nu faceti pe-a "desteptul inginer constructor doar pe hartie", punerea in practica este mai dificila decat teoria. Important e sa ne afirmam atunci cand este o greseala mare de ordin structural ce poate compromite integritatea structurii si siguranta. Fiecare are dreptul sa isi faca o casa asa cum si-o doreste si eu respect oamenii ce dau dovada de pricepere si le pun SINGURI in practica.

    Lasă un comentariu:


  • laura2009
    a răspuns
    se pare ca aici se incheie topicul.....sincer imi pare nespus de rau il urmaream(inca mai urmaresc poate,poate) cu interes......"ma bagam si eu in seama" din cand in cand ca sa vada cati oameni interesati de acest topic, ba chiar am aflat lucruri interesante.....
    poate se razgandeste d-nul daa si revine cu poze sa vedem in faza a ajuns
    o seara placuta la toata lumea

    Lasă un comentariu:


  • emanu
    a răspuns
    ce tampenie, boiandugul mic care rastoarna casa mare

    Chiar asta era cuiul lui Pepelea



    am urmarit si eu cu placere cum crestea casa! Am inteles din prima si eu ca instalator de ce constructorii au ales faza cu boiandrugul buclucas, in principal ca sa nu se toarne de doua ori si sa astepti intre turnari, pe considerentul ca nu castigi sau nu pierzi mare lucru daca-l torni odata, dar e unii care nu-si dau seama si intind un amanunt destul de nesemnificativ pe culmi de absurd facand din tzantzar o catastrofa constructiva
    asta am inteles eu din faza asta, ca unii au fost luati de val in lupta pt perfectiune


    stiu ca in practica inginereasca se mai permit si aproximari, de genul Pi sa il iei si 3,5 si 4, dar sa nu-l iei 35, 40 sau 700, ori aici ar iesi scantei si sa-l aproximezi 3,15

    si ca unul care faci munca voluntare pe banii si timpul tau ca sa arati altora concret, pas cu pas cum iti faci tu casa te cam seaca faze din astea si te fac sa te intrebi ptr ce naiba te chinui sa faci poze din 7 unghiuri ca sa le pui aici!
    Una e dezbaterea, argumentele, solutiile, exemplele, contraexemplele, motivate desigur, altceva e sa faci mare galceava pt un drug de fereastra numai de dragul de a fi ceva perfect dtpdv

    Lasă un comentariu:


  • AutoCorect
    a răspuns
    Cred ca la astfel de topicuri in prima faza sa aibe acces doar initiatorul, apoi la final sa se deschida topicul dezbaterilor publice.
    Astept si eu ca si alti ca initiatorul sa depaseasca momentul de suparare si frustrare si sa posteze pozele.
    Daca doreste ii pot oferi suport pentru crearea ghidului in format PDF pe care apoi sa il posteze pe forum.

    Lasă un comentariu:


  • valiu
    a răspuns
    Postat în original de Negulescu Corneliu
    nimeni, niciodata nu l-a criticat pe autorul topicului (dimpotriva!), ci pe proiectant/ constructor.

    Lasă un comentariu:


  • valiu
    a răspuns
    Postat în original de daa
    salut........merge treaba dar cam incet........echipa mica ..........3 oameni cu mine care tot mai alerg dupa material

    Oare cine e" constructorul?"

    Lasă un comentariu:


  • Negulescu Corneliu
    a răspuns
    Postat în original de Negulescu Corneliu
    Ar fi mare pacat ca acest topic sa nu-si urmeze menirea ! Pacat si de efortul celui care l-a deschis si a pus suflet in a ne prezenta mersul lucrarilor, ne-a raspuns tuturor. Personal sufar la gandul ca nu as vedea poza casei finalizate, din 7-8 unghiuri, ca sa pot ura posesorului cele cuvenite. Da-l dracu de buiandrug, mare scofala niste beton in plus acolo, am facut teoria chibritului pe seama lui de am ajuns doctor in buiandrugi !
    In concluzie rog pe domnul daa sa se inarmeze cu un pic de rabdare si toleranta si sa ne prezinte in continuare constructia. Multumesc!
    Pacat ! Dar...Niciodata sa nu spui niciodata ! Poate autorul topicului va avea intelegerea necesara depasirii acestui moment critic, va repune pozele si va continua in stilul constructiv in care a debutat ! Chiar daca nu, ii uram sa se bucure din plin de realizare si sa se simta bine in casa sa !
    Si noi am mai fost uneori departe de topic, am mai zis vorbe nepotrivite, dar nimeni, niciodata nu l-a criticat pe autorul topicului (dimpotriva!), ci pe proiectant/ constructor.

    Lasă un comentariu:


  • dl_io
    a răspuns
    Aratati-mi un topic mai bun si mai explicit decat era asta pana acum cateva zile si tac . Cum am mai zis-o , si eu as fi procedat la fel . Daca cititi ultimile pagini veti vedea cum daa nu a raspuns provocarilor .Care tehnologie 2009 ? Ce case din mexic ? Omul respecta proiectul , nu inventeaza el alte minunatii . Poate pe viitor veti fi mai atenti la discutiile offtopic . Inca o data intreb ... noi astia cateva mii de insi pe care ne`a ajutat daa cu poze si indicatii ce facem ? Sa faca cei care l`au distrus altul !!! Or fi ei utili pe alte topicuri , dar aici au stricat tot !

    Lasă un comentariu:


  • PowerMC
    a răspuns
    Nu este deloc corect sa atacati colegii de forum care fac posibila existenta unor discutii interesante pentru toti. Daca toti stam in umbra si doar citim, subiectele, discutile nu vor mai exista decat ca monolog ceea ce nu poate duce la progres. Acum nu le tin partea insa trebuie sa invatam si mai ales sa avem taria sa facem fata unor critici constructive, chiar daca nu ne convine, macar sa ne respectam reciproc.

    Atitudini de genul "imi iau jucariile si plec" nu sunt deloc normale din punctul meu de vedere.
    Nu am sesizat nici o porcarie, doar ambitia unora de a nu renunta la propriile convingeri si cred ca au exagerat intr-o anumita masura.

    Astept in continuare ajutor pentru restaurarea topicului.

    Lasă un comentariu:

Procesare...