Daca aceasta este prima ta vizita, te rugam sa accesezi pagina cu intrebari si raspunsuri privind folosirea forumului accesand urmatorul link Intrebari si Raspunsuri. Pentru a posta / publica un mesaj trebuie sa te INREGISTREZI. Pentru a citi mesajele din forum, nu trebuie decat sa selectezi forumul dorit.
Neneeeeeeeee ....eu am bambus in curte kicalau....bine nui chiar asa de gros, dar il mai las sa creasca.Chiar nu stiam ca se poate face o schela.
Si ai vazut finalul ce a iesit, chiar foarte frumos.
O sa pun chiar niste poze sa nu ziceti ca vb aiurea.
Schela din bambus nu are nici o legatura cu rezultatul final, ci meseria ! Sa fim seriosi.
inclin sa fac o schela din patrati din lemn de 10x10 la 4 m lungime, iar pardoseala din dulapi. Toate elementele pregaurite si asamblarea prin suruburi grosolane.
Ma inscriu si eu la bambus .... Am auzit ca se dezvolta repede fiind folosit si ca unealta de tortura.Nu e cazul aici. Rezultatul este cu adevarat frumos.
Neneeeee....bambusul; este unul din materialele care au facut istorie. De unde naibii sa luam noi bambus? Oricum este o intreaga inginerie si montarea unei astfel de schele. Ca sfat...de ce nu incercati sa cumparati o schela second din Bucuresti? Sunt o gramada de firme care vand asa ceva.
.............................................
Neneeeeeeeee ....eu am bambus in curte kicalau....bine nui chiar asa de gros, dar il mai las sa creasca.Chiar nu stiam ca se poate face o schela.
Si ai vazut finalul ce a iesit, chiar foarte frumos.
O sa pun chiar niste poze sa nu ziceti ca vb aiurea.
Neneeeee....bambusul; este unul din materialele care au facut istorie. De unde naibii sa luam noi bambus? Oricum este o intreaga inginerie si montarea unei astfel de schele. Ca sfat...de ce nu incercati sa cumparati o schela second din Bucuresti? Sunt o gramada de firme care vand asa ceva.
Schela din .pdf e o schela turn demontabila, nu e fixa.
Ma intrebam , stie cineva daca in RO sunt firme ce asigura sisteme de schela profesioniste ? Ceva de genul...
Asa cum spune SMC 50x50/3.
O schela bine facuta, cu tot ce trebuie, cu h=6m si L=3m, ajunge la minim 1.500 lei.
Daca se inchiriaza, banii se recupereaza.
Pentru mai multe detalii lasti-mi adresa de mail la MP.
da, doar ca la partea de jos nu m-as baza pe rotile cu blocator, as mai monta in plus niste picioare reglabile sa ramana rotile suspendate in timpul folosirii. Din ce materiale ar fi cel mai indicat sa o realizez? Aveti idee ce costuri ar implica?
Lasă un comentariu: