Bucatarie inzidita

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi

  • Helerea Nicolae
    a răspuns
    asta iarna am facut si eu una. am zidit cu bca.
    Fișiere Atașate

    Lasă un comentariu:


  • corvin31
    a răspuns
    Multumesc tare mult pentru raspunsuri. Nu ma asteptam . Cred, insa, ca sunt doar tributar unei mentalitati old style, cum ca sfaturile in Romania nu sunt gratis.

    Lasă un comentariu:


  • Mircea_G
    a răspuns
    Farmecul la acest tip de bucatarii il reprezinta modul in care se imbraca in faianta structura . Dupa cum se vede si in poza pusa de Specialist zidurile intermediare sint calculate FIX pt o anume placa de faianta , deci toata ingineria trebuia pornita de la faianta . Trebuie gasite placi de o marime care sa permita un zid intermediar de o grosime atit rezistenta cit si proportionala .O grosime finala a zidului intermediar de 10 - 12 cm maxim , la gata , arata bine ; mai mult de atit zidul va arata butucanos .
    Zidaria permite finisaje interioare mai rezistente si o fixare mai solida a politelor . Cu rigips se lucreaza mai usor , mai " la fix " dar : in partea " nevazuta " a structurii trebuie montate intarituri din lemn sau metal care sa permita montajul in siguranta a blatului . In practica , daca pe blat pot sta circa 200 kg/m2 este ok ; trebuie gindite din start politele pt a monta intarituri , trebuie eliminate orice posibile surse de umezeala .
    Inchiderile se preteaza a fi facute din lemn deoarece la ramele cu usi trebuie si o mica bagheta de ornament montata pt un aspect ingrijit . In cazul palului nu se poate pune bagheta la culoare deci va trebui facuta o combinatie .
    Spor la treaba !

    Lasă un comentariu:


  • corvin31
    a răspuns
    Multumesc pentru raspuns.

    Lasă un comentariu:


  • SpecialistulMC
    a răspuns
    Constructiv "scheletul" pentru mobila de bucatarie se poate realiza fie din caramida plina cu dimensiunile de 240x115x63 zidita cu rosturile vizibile ori din placi de gipscarton montate pe un schelet metalic realizat din profile metalice UD30.

    Lasă un comentariu:


  • corvin31
    a răspuns
    Da, exact la asta ma refeream

    Lasă un comentariu:


  • SpecialistulMC
    a răspuns
    Poate va ganditi la mobila de bucatarie inzidita ? Ceva de genul acesta ?
    Fișiere Atașate

    Lasă un comentariu:


  • corvin31
    a creat un topic Bucatarie inzidita

    Bucatarie inzidita

    As vrea sa fac o bucatarie inzidita dar nu gasesc foarte multe informatii despre asta decat pe site-urile italiene. Pentru suport/compartimentarea dulapurilor ce materiale sugerati sa folosesc : rigips sau caramida? (exista vreun tip special de caramida cu dimensiuni mai reduse)?
    Multumesc pentru eventualele sugestii/sfaturi.
Procesare...