Va salut. M-am apucat singur sa tencuiesc pereții din pivniță. Pereții sunt din beton, însă au diferente mari se nivel, 3-6.cm, și sunt destul de neregulați. Am curățat vechea tencuiala până am ajuns la beton, am dat jos praful cu o matura și am tăt un șpriț din ciment +multibat+puțin nisip. Șprițul a prins bine. Am cumpărat sine de ghidaj, am incercat sa le prind cu tencuiala dar nu am reușit așa că am tencuit un perete și am îndreptat tencuiala aplicata cu o gletiera. Bineînțeles că nu a ieșit prea bine. Cu ce ar trebui sa prind acele sine de ghidaj? Ghips? Puteți să-mi dați o rețetă corecta de amestec tencuiala cu multibat? Am făcut într-o cuva porții mai mici, și am amestecat : 3 găleți de nisip+1 găleata multibat+ apa până s-a obținut un amestec consistent. Este ok așa?
De probă am cumpărat și un sac de tencuiala gata preparată, care se aplica cu gletiera, aceasta este fina, se usca mai greu.
De probă am cumpărat și un sac de tencuiala gata preparată, care se aplica cu gletiera, aceasta este fina, se usca mai greu.
Comentariu