Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Totul despre MOBILIER

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Totul despre MOBILIER

Deschid acest topic in ajutorul celor care cauta mobilier dar si a celor care se ocupa cu executia lui.
    As propune pentru acest subiect urmatoarele teme de discutie:
    -"mi-am facut mobila ...ce parere aveti?"
    -"vreau sa imi fac mobila ... sunt din ... recomandari firme producatoare"
    -"am nevoie de proiect pentru mobilier ... unde gasesc?"
    -"gata mobila cum o decorez?... idei accesorii decorative?"
    -"imi fac mobila singur ... nu stiu cum sa fac ... probleme executie"

Acestea ar fi doar cateva idei, daca aveti voi altele postati aici
    O zi buna.
    Fișiere atașate

daca tot am deschis acest topic permiteti-mi sa fiu primul care se lauda cu mobilier )) in cazul meu o receptie proiectata de mine.
    Astept pareri))
    Fișiere atașate

Comentariu

ok deci asa a iesit pan' la urma ) am uitat sa sterg prafu de pe ea dar........
      ok )
      intrebare : seamana cu proiectul?))
      Fișiere atașate

Comentariu

Postat în original de ChiBo
        daca tot am deschis acest topic permiteti-mi sa fiu primul care se lauda cu mobilier )) in cazul meu o receptie proiectata de mine.
        Astept pareri))
        Tin sa te felicit pentru acest topic foarte util pentru multi ,...chiar mici meseriasi.
        Sunt foarte multe materiale de decor pentru mobilier cum ar fi de exemplu materialul care l-ai folosit la colturile rotunde la receptie si care multi nu l-au folosit pina acum .
        Ar fi interesant citeva exemple de astfel de materiale: borduri, profile ,canturi, materiale pentru fronturi, MDF infoliat ,vopsit , termopal, etc.
        Fișiere atașate

Comentariu

...
          Fișiere atașate

Comentariu

mda am vb si eu cu un furnizor de profilele de la usi doar ca la ei nu le zice profil F e nush cum dreq
            care e mai bun diin ele ca a zis ca are si dinala care tre sa dai canal si fara care se baga prin lovire cu ciocan guma sau ceva?

Comentariu

stie cineva daca cu o firma de productie mobilier se poate incheia un contract de colaborare?
              sa dau un exemplu:
              intre mine si firma X sa existe un contract prin care eu de exemplu sa aduc un mobilier pentru executie, pe care binenteles sa il si proiectez si tot iar firma sa imi plateasca un anume procent din lucrare, ceva de genu.
              daca stie cineva ..................

Comentariu

am observat YO ca iti place sa faci mobila care sa fie mai mult pe rotund in orice caz a iesit bine, apropo legat de aceea bucatarie pe care ai postato e facuta de tine? eu am crezut ca mi-ai aratat-o ca exemplu ?sa observ acel profil de 60 si asa mai departe /......

Comentariu

am observat YO ca iti place sa faci mobila care sa fie mai mult pe rotund in orice caz a iesit bine, apropo legat de aceea bucatarie pe care ai postato e facuta de tine? eu am crezut ca mi-ai aratat-o ca exemplu ?sa observ acel profil de 60 si asa mai departe /......
                  Nu mai fac mobila cu repere decupate curbat demult , daca te uiti la poze in partea de jos la data ai sa vezi pe unele :2005~2006, alea le aveam la indemina. si nu vroiam nici sa pun prea multe odata.
                  Bucataria cu blatul acela cu profil de aluminiu am postat-o doar sa dau exemplu de profil pentru blat , nu am facut-o eu. Nu am prea multe poze cu mobilier facut de mine pentru ca nu prea duc aparatul foto cu mine cind duc mobila la montat , duc clientul sa vada mobilier , asa vede mai bine detalii, calitate, in poza nu se vede detaliile .

Comentariu

e cearta-ma acu ca nu mam uitat la data)))
                    sry

Comentariu

e cearta-ma acu ca nu mam uitat la data)))
                      sry
                      nu te cert..., chiar asa rau ma exprim ca pare o cearta ?

Comentariu

Cine imi poate da niste idei despre un mobilier? Adaptare cerintelor mele: mobilier sufragerie, modern, fara corpuri masive dar in acelasi timp cu spatii de depozitare pentru vreo 250-300 carti, baza wenge asortat cu o culoare pe anumite fronturi, forma in 'L" cu dimensiuni maxime 1,4 m + 3m ... daca s-ar gasi gata facut in vreun magazin ar fi si mai bine.
                        Pe cat posibil cu putine corpuri suspendate.
                        VYS Blog - 100 % D I Y
                        Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

Comentariu

Lucreaza cineva cu astfel de scula si lamele de asamblare?
                          Merita?
                          Are rezistenta mai buna decit cu tipli de lemn?
                          Care ar mai fi avantajele?
                          Care varianta de asamblare este cea mai agreata?
                          Fișiere atașate

Comentariu

din cate stiu lamelele astea se folosesc mai mult la imbinat blaturi si asa mai departe si mai putin la mobilier(corpuri)
                            sincer doar am vazut cateva cazuri in care se folosesc dar despre masina aceea nu pot sa iti zic nimic
                            am pe cineva care a folosit mult lamelele de lemn sa vedem daca dau de el intreb mai multe.

Comentariu

oricum dupa parerea mea o mobila sa fie rezistenta ar fi bine sa fie imbinata in tipli de lemn cu aracet si in acelasi timp sa aiba si gaurire pentru eurosuruburi.
                              asta parerea mea ar da o mai buna rezistenta la mobilier dar in cazul in care nu folosim pal de nu stiu ce categorie)) inferioara si materiale de genu 3 la 1 leu

Comentariu

Procesare...
                              X