Mobilare dormitor mic

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • mihaleaioana
    Membru
    • 20.feb.2006
    • 101

    #31
    aici aveti dreptate.Dar cum as putea sa-l pun?Pe peretele din fata patului am loc landga fereastra in colt.Poate ar merge o comoda cu vreo 3-4 sertare si pe el TV-ul.

    Comentariu

    • faraonu
      Membru
      • 23.oct.2005
      • 207

      #32
      sau, daca nu va deranjeaza aspectul, puteti sa folositi un suport pt televizor care se monteaza pe perete. se poate fixa la ce inaltime doriti si este si destul de maleabil. il puteti pune sus intr-un colt si scapati de griji.

      aspectul insa, cel putin dupa parerea mea, are putin de suferit.

      Comentariu

      • mihaleaioana
        Membru
        • 20.feb.2006
        • 101

        #33
        sunt pe deplin acord cu dvs.Cred ca tot la comoda ramanem.

        Comentariu

        • Specialist mobilier
          Moderator
          • 11.ian.2006
          • 612

          #34
          Televizorul cu plasma are avantajul ca nu ocupa loc foarte mult, poate fi fixat pe perete precum un tablou insa are nevoie totusi de cativa centimetri in spate pe unde sa circule aerul necesar ventilarii aparatului. Televizoarele LCD/TFT ofera un contrast mai slab fata de televizoarele cu plasma respectiv ~40:1 (la plasma:150:1), insa au avantajul ca sunt ceva mai ieftine si degaja mai putina caldura. Se pot monta la fel ca si cele cu plasma direct pe perete.

          Comentariu

          • faraonu
            Membru
            • 23.oct.2005
            • 207

            #35
            eu va sugerez sa renuntati la orice idee de a lua un plasma tv. de banii astia iti cumperi o masina si mergi si o saptamana la munte

            tv is bad. incercati sa va intretineti cu partenerul fara televizor

            Comentariu

            • Fighting_Princess
              Incepator
              • 07.mai.2008
              • 38

              #36
              eu am facut asa: am realizat ca cel mai important lucru pt familia noastra sunt hainele (adica...mai mult pt mine ) si biblioteca (cartile). Asa ca : am lasat in dormitor doar patul (140 cu 200 - l-am modificat, pt ca inainte aveam unul de 160 cu 200 si arata ca Titanicul in...dormitor! ), comoda pt televizor ( in care putem pune si o anumita cantitate de haine si cele 2 noptiere. Avem acum un dormitor spatios si ffff frumos.

              Sifonierul l-am transformat intr-un fel de dressing (completandu-l in asa fel incat ocupa un intreg perete al living-ului - 4m - va dati seama ce de haine frumos aranjate incap acolooo... ) Evident: oglinzi pe usile "dressing-ului".

              In living am renuntat la clasica "mobila de sufragerie" in favoarea unui sistem modern si foarte "slim" de etajere multiple si zdravene in care incap toate cartile noastre (sunt foarte multe, pt ca suntem o familie cu multiple veleitati intelectuale)- pe un intreg perete (aproape 4 m).


              Cumva...printre aceste etajere a incaput o canapea de 2 locuri, care este de fapt un mobilier pt gradina ( impletit), dar dotat cu niste perne foarte co moderne si spectaculoase. Intr-o parte a canapelei un fotoliu din aceeasi gama. Intre ele, o mica masuta de cafea, tot impletita.


              Pe unul dintre ceilalti pereti se afla usa si fereastra. Sub fereastra, cu capatul lipit de alt perete am pus biroul cu calculator. Deasupra biroului , pe cei doi pereti care se unesc am putut pune alte etajere care sa sustina carti.


              Asta e tot. atat living-ul cat si dormitorul arata aerisite si spatioase. Evident ca living-ul nu e unul standard, in care sa-i primesti pe cine stie ce nasi fitosi :P . Dar are accentul pus pe lucrurile care neintereseaza pe noi 2, adica: hainele si cartile. Prietenii nostri sunt din fericire la fel de "boemi" ca si noi si nu ii deranjeaza ca nu avem clasicul coltar din piele si fotolii late. Noi 2 avem joburi f solicitante si nu am folosi foarte mult living-ul, daca nu ar fi amenajat asa cum este acum ( carti, birou, dressing-ul si un loc de servit cafeaua, cu prietenii.

              Sper sa pot posta si poze in curand! V-am descris toate astea pt a va indemna sa va ganditi foarte bine la ce anume folositi in mod frecvent, care este stilul vostru de viata, ca sa potentati la maxim spatiul casei voastre. Asta pt ca imi amintesc cum era sufrageria parintilor mei: clasicele : mobila de sufragerie (cu multe dulapuri cu usi, bar, cateva rafturi pt carti), canapeaua cu 2 fotolii, masuta de cafea si covorul "persan". Totul era frumos si curat, dar nu prea stateam pe-acolo decat cand veneau nasii pe la noi ( televizoarele erau in cele 2 dormitoare). asadar: o camera pe care o tineau " de bibelou", in conditiile in care ai mei stateau la bloc, deci nu prea aveau spatiu mult. ( eu si sotul meu stam intr-o casa pe pamant)


              Sper ca nu v-am stresat prea mult cu atata vorbarie! Scuza, daca am exagerat....


              Revin cu poze...
              Invat repede si excelez in tot ceea ce fac

              Comentariu

              Procesare...