Greutate usa profil aluminiu

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi
  • adriandorin
    Incepator
    • 02.ian.2013
    • 1

    Greutate usa profil aluminiu

    Salutare,

    Aceste este primul meu post pe forumul misiunea casa si cum nu am gasit un raspuns la problema mea enumerata mai jos, trebuie sa o adresez unui specialist in mobila (si nu numai, probabil ca raspunsul este usor).

    Astfel, urmeaza sa-mi fac singur mobila de bucatarie cu feronerie Blum (Aventos, Tandembox si Metabox).
    Corpurile suspendate vor avea feronerie Aventos HF, formate din doua usi orizontare care se deschis de jos in sus, usa de jos va fi de aluminiu si stricla iar cea de sus din PAL de 18mm.
    Pentru a comanda sistemul Aventos HF este nevoie sa stiu factorul de putere, ceea ce se calculeaza usor dupa formula inaltime totala usi x greutate totala usi = factor de putere.
    Insa partea grea (pentru mine) aici este sa stiu greutatea totala a celor doua usi: usa de PAL + usa de aluminiu + greutate maner.
    Pentru PAL am gasit o formula de genul: I x L x G x 700 (inaltime x latime x grosime x 700), de care nu sunt sigur.
    Pentru usa metalica, nu am gasit nimic. De mentionat ca pe usa metalica se aplica sticla de 3 mm grosime, latimea profilului este de 45 mm iar grosimea de 21 mm (cu tot cu santul in care intra sticla care acopera aproape in totalitate profilul pe exterior). Ambele usi au dimensiunea de 700 mm latime x 350 mm inaltime.

    Stie cineva sa-mi spuna exact cum sa calculez greutatea usilor?
    De asemenea, intre cele doua usi, ce distanta (cati mm) trebuie lasata?

    Va multumesc.
Procesare...