Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Accesorii pentru mobilier/mobila de bucatarie

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Accesorii pentru mobilier/mobila de bucatarie

  Daca ai reusit sa schitezi cum va arata mobila din bucataria ta sau bucataria din casa mult dorita, pe baza unor informatii si principii pe care incercam sa le discutam intr-un alt topic pe forumul nostru, va trebuie sa alegem o serie de elemente care influenteaza ceea ce spunem ca inseamna functionalitatea si utilitatea unui mobilier sau a mobilei pentru bucatarie.

  Mobila, ca un tot unitar, poate reprezenta o serie de corpuri cu forme mai mult sau mai putin regulate, casete independente, unite prin elemente de design, insa interiorul va trebui sa permita volume optime pentru depozitate, zone de uscare, zone de pastrare sau utilizare zilnica.

  Spatiul disponibil in camera, dar si spatiul interior al mobilierului sunt finite si de multe ori destul de restranse. Din aceasta cauza se impune utilizarea unor accesorii care sa permita realizarea mobilei de bucatarie care sa tina cont de necesitatile utilizatorului, ergonomie si utilitate, alaturi de un design potrivit.

  Discutam de elemente ce tin de coloane de depozitare, scurgatoare de vase, organizatoare de sertare, suporti si bare, cosuri de gunoi, plinte, profile inaltatoare, etc.. Intr-o singura exprimare: accesorii pentru mobila de bucatarie sau mobilier de acest tip. Cum exista o varietate mare de produse, haideti sa vedem ce accesorii putem utiliza, ce particularitati au si mai ales cum le montam pe mobilierul nostru.
  Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

  Community Manager MC

 • #2
  Mi se par extrem de utile aceste scurgatoare de vase. Exista posibilitatea de a utiliza 3 etaje in loc de 2 cum am tot vazut?

  Comentariu

  Procesare...
  X
  sigla BRAT