Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intrebari despre PAL si mobile realizata din PAL

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Intrebari despre PAL si mobile realizata din PAL

  Mobila din PAL a depasit de ceva vreme formele simple si reprezinta o provocare la fel de mare pentru mesterii locali sau pentru marii producatori. Calitatea premium este directia pe care o cautam cu totii. Pe o structura clasica din PAL putem crea mobilier de calitate utilizand accesorii, feronerie si elemente frontale de o calitate superioara.
  Prin intermediul unor profesionisti ai domeniului, putem avea acces la fronturi deosebite pentru propria mobila pe care o creeaza mesterul local sau o realizam singuri. Regency Front este un nume care trebuie cunoscut de toti aceia ce doresc sa comande fronturi de mobilier si nu numai. In cativa pasi puteti comanda fronturile din MDF infoliat, cu sau fara frezare, decupate sau nu, alegand din modelele prezentate pe pagina Regency Front.

  Toate intrebarile vostre despre fronturi, mobilier din PAL, speram sa isi gaseasca rapsunsuri in acest topic nou.
  Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

  Community Manager MC

 • #2
  am si eu de reconditionat niste usi de dulapuri din bucatarie din pal furniruit si lacuit ,sa albit lacul in multe locuri si as dori sa dau un strat nou de lac,intrebarea este :sa curat lacul vechi sau pot sa dau peste el? https://mathaus.ro/p/lac-pentru-piat...00000011107599 acest lac o fi bun?
  ar mai fi https://www.leroymerlin.ro/products/...or-0.75-l/4297 sau Lac / lazura pentru lemn, Sadolin Extra, incolor, interior / exterior, 0.75 L


  Comentariu


  • #3
   Buna ziua,

   Lacul pentru piatra nu este util in aplicatii pentru lemn. Se poate utiliza un lac pentru lemn pe baza de solvent.
   Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

   Community Manager MC

   Comentariu


   • #4

    Buna, noi am luat de la Artemob (la recomandarea unui prieten) si am fost multumiti. Pe o scara de la 1 la 5 ofer nota 4. Daca nu amanau montajul mobilierului cu 1 zi, ofeream nota 5 cu felicitari. Raportul calitate-pret... foarte bun! Am luat livingul si bucataria, pentru ca dormitorul il aveam de la locuinta anterioara. Mi-au facut bucataria pe comanda si a iesit mai bine decat am vrut,cu ajutorul si experienta lor am reusita sa facem un proiect cu tot ce aveam nevoie pentru o bucatarie complecta. Sper sa va ajute recomandarea mea. Acum ma gandesc sa fac si doritorul,cu siguranta voi apela tot la ei.

    Comentariu


    • #5
     Postat în original de spatar12 Vezi post
     Buna, noi am luat de la Artemob
     Interesanta.
     Cum pot fi contactati?
     La ce preturi?

     Comentariu


     • #6
      Spațiul de care scrii nu e ușor de amenajat. Într-o administrare economică a unei camere intermediare cu siguranță te vor ajuta de ex. uși glisante montate pe perete. La mine merg foarte bine și am chiar 5 perechi de uși pe hol.

      Comentariu

      Procesare...
      X