Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cum prind placile de rigips de perete fara schelet metalic?

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #31
  Stimate d-le Radu_i,
  Cred ca polemica dumneavoastra ar putea fi lamurita daca luati un catalog de la Rigips(de exemplu) in care o sa constatati ca producatorul recomanda o tehnologie de lipire a placilor de gips-carton direct pe pereti de caramida, indicind si adezivul adecvat. Daca nici cei care au inventat sistemul nu va conving, cred ca cei de pe seit nu au nici o sansa.
  In privinta modului de exprimare eu cred ca trebuie pastrat in limite rezonabile, de catre toti participantii la discutii.

  Comentariu


  • #32
   SpecialistulMC

   Domnu SpecialistulMC,

   Daca urmareai cu atentie sau interes ai fi observat ca mai sus am afirmat :
   "Astea sunt materialele de care ai nevoie daca esti in Romania si nici atunci nu ti-as recomanda sa plachezi peretii direct. acest stud adhezive, de fapt va lasa un spatiu intre perete si rigips si daca este peretele inchis corecr poate va rezista mai mult. casele insa sau renovarile nu se fac la fiecare 6 luni dupa cum am vazut in Romania cladiri noi ce au si inceput sa crape si crapa "
   normal ca cei ce vor sa-si vanda produsele vor face orce si vor afirma orce pentru as vinde marfa. Daca fiecare citeste instructiunile produsului atunci nu ar mai fi nevoie de acest forum.
   Eu totusi sustin ideea ca nu este bine sa se instaleze rigipsul direct pe perete in Romania unde casele, apartamentele nu sunt aerisite corect. Asa cum am mai zis asta este parerea mea si cred ca fiecare are dreptul la o parere pe acest forum, daca parerea altora va deranjeaza ceea ce tind sa cred , doar ziceti asa ceva si ma retrag din fata specialistilor bolsevici ca oricum nu vor invata nimic pentru ca nu vor sa invete. Placati rigipsu direct pe pereti si peste un an ve-ti zice ca nu ati avut noroc si ca americanii sunt vinovati.

   Comentariu


   • #33
    Re: SpecialistulMC

    Postat în original de i_Radu
    ....... Placati rigipsu direct pe pereti si peste un an ve-ti zice ca nu ati avut noroc si ca americanii sunt vinovati.
    Cu prima ocazie cand vin in RO, (cred ca in august) pe cuvant de onoare ca te invit la mine acasa sa vezi cu ochii tai rigips placat direct pe peretii exteriori. Lucrare facuta acum 3 ani.

    Regards
    Taranul de oras e cel mai prost animal (Parazitii)

    Comentariu


    • #34
     "Domnu i_Radu"

     Va rog frumos sa va adresati cu acelasi respect cu care vi s-a adresat SpecialistulMC, pentru ca, atat dumnealui, cat si membrii acestui forum nu sunt obligati sa va suporte limbajul lipsit de reverenta.

     ps: din inversunarea si argumentele folosite pentru a va sustine punctul de vedere, reiese ca dumneavoastra aveti mentalitatea "specialistului bolsevic"

     Comentariu


     • #35
      Oare ce interese serviti domnule "IMPOTRIVA PLACARII CU RIGIPS"
      (I_radu).

      Inca un exemplu ar fi concludent pentru dvs.?
      Eu am toti peretii din apartament(3 camere + 1 hol) placat cu gips-carton .
      Peretii pe care a fost aplicat gips-carton sunt din BCA de 80mm (pereti interiori).

      2 camere au fost placate de meseriasi, restul de mana mea.

      Placarea a fost facuta in Iulie 2003 (deci au trecut aproape 3 ani) si totul este OK - si nu am utilizat adezivul special de la rigips ci CM9+dibluri 6x40.

      O singura intrebare mai am: aveti idee cind o sa incep sa injur Americanii?
      VYS Blog - 100 % D I Y
      Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

      Comentariu


      • #36
       Am citit despre placarea peretilor din baie cu rigips.Tocmai lucrez la renovarea baii. Echipa care imi lucreaza au placat peretii cu rigips verde prins in hold-ssuruburi(nu stiu exact termenul) peste care au pus faianta cu CM9.Este gresit ce au facut?
       boni

       Comentariu


       • #37
        E putin cam gresit ca CM9 nu e prea flexibil. Ar fi trebuit adeziv flexibil la lipirea pe placi de gips-carton - pt ca si suportul e cam flexibil. Vezi ca s-a mai discutat pe aici.
        Stefan

        Comentariu


        • #38
         nu stiu de ce vei sa renunti la structura metalica ...daca te candesti la o economisire de bani sa sti ca te inseli ....adezivul acela este special si foarte foarte scump asta datorita proprietatiilor lui .?
         daca pb banilor este ?!!!!!!!

         Comentariu


         • #39
          Nu banii,suprafata baii.
          boni

          Comentariu

          Procesare...
          X