Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Folie bariera antivapori

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Folie bariera antivapori

  Buna ziua, as dori si eu o recomandare privind folia bariera antivapori care se monteaza inainte de aplicarea gips-cartonului. Este suficienta o folie de polipropilena mai groasa? Din discutiile cu echipa care se ocupa de montarea gips-cartonului, mi-au spus ca ei nu o folosesc, intrucat e inutila, insa am insistat sa montam si asa ceva, chiar daca s-au uitat cam "stramb" la mine. Multumesc mult!

 • #2
  Răspuns la: Folie bariera antivapori

  Salutare! Si mie mi-au spus meseriasii ca este inutila dar de aceea tot am insistat si am si montat-o peste tot. Ei spun ca e inutila pt ca le ia timp in plus la montaj. Aveti nevoie de banda de etansare pe UD-ul perimetral sau daca nu, atunci dati un cordon de silicon de-a roata, lipiti cu banda dublu adeziva de-a roata pe perimetral si din loc in loc pe profilele CD. Suprapuneti foliile cativa centimetri (minim 5 cm) si le lipiti cu banda adeziva aluminizata. Puteti folosi si folie de polipropilena dar gasiti folie speciala aluminizata la magazinele de constructii sau de bricolaj. Eu ceva de genul am folosit: https://www.dedeman.ro/arad/folie-ba...0-mp/p/6016298

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: Folie bariera antivapori

   Verificați la silicon sa adere la polietilena.

   Comentariu


   • #4
    Răspuns la: Folie bariera antivapori

    Postat în original de Cygnum Vezi post
    Este suficienta o folie de polipropilena mai groasa? Din discutiile cu echipa care se ocupa de montarea gips-cartonului, mi-au spus ca ei nu o folosesc, intrucat e inutila, insa am insistat sa montam si asa ceva, chiar daca s-au uitat cam "stramb" la mine.
    Folia bariera de vapori se monteaza obligatoriu, gasiti in comert folie de polietilena pentru sere ori o folie de polietilena mai groasa.

    Comentariu


    • #5
     Răspuns la: Folie bariera antivapori

     Va multumesc pentru raspunsuri! Ei tot insistau ca dat fiind faptul ca e rigips verde, nu este nevoie si imi vorbesc de sus ca ei sunt aia "priceputii"...
     Ultima editare de Cygnum; 20.aug.2018, 10:55.

     Comentariu


     • #6
      Răspuns la: Răspuns la: Folie bariera antivapori

      Ca si bariera de vapori nu se poate folosi si folie anticondens, care se pune intre invelitoare si astereala, ca sa respire tavanul? Multumesc!

      Comentariu


      • #7
       Răspuns la: Folie bariera antivapori

       NU. De ce sa respire tavanul daca nu are nimic . Se foloseste folie antivapori pt ca nu permite apei sa intre in stratul de izolatie sau capriori sau ce mai este in spate,

       Comentariu


       • #8
        Răspuns la: Răspuns la: Folie bariera antivapori

        Postat în original de becabeca35 Vezi post
        Ca si bariera de vapori nu se poate folosi si folie anticondens, care se pune intre invelitoare si astereala, ca sa respire tavanul?
        Nu, folia anticondens este o folie permisiva prin care poate circula umiditatea.

        Comentariu

        Procesare...
        X